Sari la conținut

Prințul Harry vrea să-și „recupereze” tatăl și fratele. Din păcate, însă…

Simbolismul ascuns

Prințul Harry vrea să-și „recupereze” tatăl și fratele. Din păcate, situația nu-i este deloc favorabilă. Abisul s-a adâncit după anunțul cărtii ce iese curând.

După un an destul de furtunos, cu probleme pentru familia regală britanică și pierderea reginei Elisabeta a II a, cea care părea să țină cât de cât lucrurile în frâu, iată că 2023 începe cu alte vești proaste.

Într-un interviu acordat cu câteva zile înainte de lansarea cărții sale autobiografice, prințul Harry spune că ar vrea să își „recupereze” tatăl și fratele, potrivit BBC.

„Aș vrea să-mi recuperez tatăl, aș vrea să-mi recuperez fratele”, a spus prințul Harry într-un interviu acordat ITV. El a mai spus că „nu au arătat absolut nicio dorință de a se împăca”, deși nu a fost clar la cine se referă.

Prințul Harry spune că a fost „trădat”

Prințul a mai spus că a fost „trădat”, într-un alt interviu acordat postului american de televiziune CBS.

CBS și ITV au difuzat doar secvențe din interviurile care vor transmise în 8 ianuarie, cu două zile înainte de publicarea cărții autobiografice a prințului, „Spare”.

Filmat în California, unde locuiesc soții Sussex, în cadrul discuției de la ITV, ducele se va referi, de asemenea, la „scurgerea și plantarea” de povești.
El a mai spus: „Vreau o familie, nu o instituție”.

Autobiografia Prințului Harry, Spare, despre care se anticipează că va oferi detalii despre neînțelegerile cu fratele său, Prințul William, va fi lansată pe 10 ianuarie.

Cartea urmează lansării documentarului Netflix Harry and Meghan, notează Jurnalul.ro citând BBC.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel