luni, iulie 4, 2022

Cerealele bio Golden Sun Bio Organic Cereale Amaranth ale producătorului austriac Estyria Naturprodukte GmbH au fost retrase de la vânzare din rețeaua de magazine Lidl România, unde este comercializat, după ce, în cadrul verificărilor interne, într-o probă a fost depistată Salmonella, potrivit reprezentanţilor Autorităţii Naţionale Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA).

Te-ar mai interesa: Lidia Fecioru, leac miraculos: Este foarte bun pen...

„Pentru a evita un potenţial risc pentru sănătatea publică, întrucât nu poate fi exclusă o posibilă contaminare, distribuitorul a iniţiat retragerea produsului de la vânzare şi a anunţat clienţii să ţină cont de aceasta rechemare şi pe cei care l-au achiziţionat, să nu îl consume”, spun reprezentanţii ANSVSA, potrivit zf.ro.

Inspectorii sanitari veterinari şi pentru siguranţa alimentelor au supravegheat respectarea procedurii de retragere de la comercializare a produsului posibil contaminat, iniţiată de către distribuitor.

Produsul Golden Sun Bio Organic Amaranth, 500g poate fi returnat de către consumatori, în toate magazinele Lidl. Contravaloarea produsului va fi restituită, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal.

Te-ar mai interesa: Soția unui cunoscut sportiv rupe tăcerea: „Soțul m...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private