marți, iunie 22, 2021

Cerealele bio Golden Sun Bio Organic Cereale Amaranth ale producătorului austriac Estyria Naturprodukte GmbH au fost retrase de la vânzare din rețeaua de magazine Lidl România, unde este comercializat,

după ce, în cadrul verificărilor interne, într-o probă a fost depistată Salmonella, potrivit reprezentanţilor Autorităţii Naţionale Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA).

„Pentru a evita un potenţial risc pentru sănătatea publică, întrucât nu poate fi exclusă o posibilă contaminare, distribuitorul a iniţiat retragerea produsului de la vânzare şi a anunţat clienţii să ţină cont de aceasta rechemare şi pe cei care l-au achiziţionat, să nu îl consume”, spun reprezentanţii ANSVSA, potrivit zf.ro.

Inspectorii sanitari veterinari şi pentru siguranţa alimentelor au supravegheat

respectarea procedurii de retragere de la comercializare a produsului posibil contaminat, iniţiată de către distribuitor.

Produsul Golden Sun Bio Organic Amaranth, 500g poate fi returnat de către consumatori, în toate magazinele Lidl. Contravaloarea produsului va fi restituită, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal.

Ultimele stiri

Parteneri