Sari la conținut

Prof. Vlad Ciurea. Metoda SECRETĂ pentru fiecare dimineață: Cel care îmi dă energia, fără cafea, este…

neurochirurgul vlad ciurea
Sursa foto: arhiva doctorulzilei.ro
Ce este periculos pentru creier

Prof. Vlad Ciurea nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind unul dintre cei mai cunoscuți neurochirurgi din România. Cu o carieră impresionantă în domeniu și numeroase contribuții la dezvoltarea medicinei neurochirurgicale, Prof. Ciurea este recunoscut pentru abordările inovative și rezultatele excelente în tratamentul afecțiunilor neurologice.

Este un expert în domeniul tumorilor cerebrale, malformațiilor vasculare, traumatismelor craniene și alte patologii neurochirurgicale. Prof. Ciurea este de asemenea un promotor al educației medicale și al cercetării în domeniul neurochirurgiei, contribuind la formarea viitoarelor generații de specialiști.

În podcastul lui Mihai Morar, ”Fain & Simplu”, Vlad Ciurea a explicat care este metoda secretă de încărcare cu energie în fiecare dimineață.

Prof dr. Vlad Ciurea: Primele raze de soare spre el, acea undă de aer curat

Obiceiuri bune pentru creier
Sursă foto: Facebook

„Primele raze de soare spre el, acea undă de aer curat, primele zgomote, dacă sunt păsări în jurul nostru, apa cât mai curată, la temperatura camerei dau drumul la lobul prefrontal. Pleacă totul, pleacă și sistemul general nervos și sistemul endocrin și atunci ne putem numi o ființă umană”, a explicat Vlad Ciurea.

Întrebat cum ne afectează știrile negative citite dimineața, atunci când primul lucru pe care îl facem e să deschidem telefonul și să vedem ce s-a mai întâmplat în lume, Vlad Ciurea a răspuns: „Ați primit o știre ca o lovitură care a venit în creier și care s-a dus exact în centrii dumneavoastră de vorbire, de gândire, de metabolism, și ați primit aceasta pe toate planurile. Pe planul memoriei, pe plan vizual, pe plan metabolic, pe plan emoțional. Informațiile pe care le primim se răspândesc în tot corpul”, a explicat neurochirugul.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel