duminică, iulie 12, 2020

Firea și consilierii în halate și cu măști la ședința PMB: Ne protejăm de virușii guvernamentali! Aceasta este protestul primarului Capitalei că nu se actualizează lista cu numărul îmbolnăvirilor de gripă în București.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a venit astăzi la şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti, alături de consilierii municipali ai PSD, echipată cu măşti sanitare şi halate, potrivit Radio România Actualități.

Citește și:

Ei spun că şi-au exprimat în acest fel nemulţumirea legată de numărul cazurilor de gripă publicate incorect pe site-ul Institutului Naţional de Statistică. Un alt motiv de nemulţumire îl reprezintă controalele anunţate la Primăria Capitalei de premierul Ludovic Orban.

Gabriela Firea: Vreau să explic faptul că am venit astăzi în sala de consiliu atât eu, cât şi consilierii generali PSD, cu măști de protecție și aceste halate, tot de protecție. Ne protejăm de viruși guvernamentali. Vreau să vă aduc la cunoștință faptul că în acest moment, în Capitală, avem 1905 cazuri de gripă sezonieră raportate de la medicii de medicină școlară din școlile de stat, dar, în continuare, pe site-ul oficial al Institutului Naţional de Sănătate Publică, o instituţie în subordinea guvernului, cu informaţii preluate de la DSP, de asemenea, o instituţie în subordinea guvernului, numărul cazurilor trecute în dreptul municipiului Bucureşti rămâne 92.

Parteneri