vineri, octombrie 22, 2021

Psihologul Mihaela Săhlean a fost invitată în platoul televiziunii Realitatea, unde a vorbit despre cazul Gheorghe Dincă.

Doamna dr. afirmă cu tărie că Dincă este prototipul clasic al psihopatului sexual

și spune că acest gen de psihopat nu are regrete sau empatie. El a declarat prin intermediul avocatului său că le-a luat pe fete crezând că sunt prostituate. Iar asta în mintea sa este echivalent cu obligativitatea de a întreține relații sexuale.

Spune psihoterapeuta că privirea lui goală și rece trădează acest caracter specific bolii mentale și se întreabă cum de a fost posibil ca nimeni până acum să nu semnaleze prezența unui asemenea personaj în comunitate.

Psihologul acuză felul în care autoritățile au gestionat acțiunea, spunând că ar trebui să intre în manuale, la secțiunea AȘA

NU. Mihaela Săhlean a recomandat persoanelor incompetente să părăsească sistemul, subliniind că un om care gestionează o funcție într-o unitate de salvare este obligatoriu să aibă sânge rece și nu să se piardă, așa cum au făcut-o operatoarea STS sau polițistul. Este nevoie pentru schimbare doar de angajări pe criterii de competență, atenționează psihoterapeuta Mihaela Săhlean.

”Gheorghe Dincă este un psihopat sexual din tot ce a făcut. Este un om care are probleme de control, este un om impulsiv. Specific unui psihopat social, are nevoie să-și controleze, domine, victima, să o subjuge, să o

umilească. Este o latură specifică”, conchide specialistul.

Ultimele stiri