joi, mai 26, 2022

Tudorel Butoi, psiholog criminalist, a vorbit despre gestul șoferului care a intrat cu mașina în gardul Ambasadei Rusiei.

Criminalistul cataloghează acest gest drept unul revendicativ, simbolic, tenta fiind de nuanță teroristă.

„Este un gest revendicativ, simbolic, tenta este de nuanță teroristă, deliberat, conștient, asumat, de suprimare a vieții. Face parte din suicidurile acestea simbolice, revendicative, are o anumită tentă, orientare.

Te-ar mai interesa: S-au înmulțuit cazurile copiilor bolnavi de diabet...

După câte îmi dau seama din poziționarea mașinii, nu cred că avea intenția de a ucide și alte persoane. Se află decât el și zidul ambasadei. Fără îndoială, este vorba de mesaj. Gestul este unul disperat.

Un individ care își sacrifică viață în acest sens putea să și-o sacrifice și târând după el victime umane. După câte știm, ceea ce se întâmplă în alte zone conflictuale, în Orient șamd. Ați văzut, intră cu mașinile cu exploziv în mijlocul trupelor militare, care păzesc sau care își exercită activitățile în diverse zone. Și lasă după ei 7-8 morți”, a explicat Tudorel Butoi, la Antena 3.

Te-ar mai interesa: De ce unii oameni nu pot râgâi? Poate fi tratată a...


Șoferul a murit după ce a intrat cu mașina în gardul Ambasadei Rusiei

Un șofer a murit în această dimineață după ce a intrat cu mașina în gardul Ambasadei Rusiei la București.

Accidentul s-a produs pe șoseaua Kiseleff, la jumătatea distanței dintre Arcul de Trimf şi Piaţa Victoriei, unde este şi sediul Ambasadei Rusiei.

Conducătorul auto a intrat frontal pe trotuar și apoi direct în gardul Ambasadei, maşina a luat imediat foc şi acum rămâne ca expertiza criminalistică şi a pompierilor să stabilească exact ce s-a întâmplat.

Te-ar mai interesa: Cum apare cancerul și cum poți să-l vindeci? Dr. P...

Sunt luate în calcul absolut toate variantele, de la un accident rutier, până la un act intenționat. Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri, anunță într-un comunicat Poliția Capitalei.

Pe șoseaua Kiseleff, una dintre cele mai importante artere din București, circulația este deviată între Arcul de Triumf și Strada Arhitect Ion Mincu, aglomerat, evident, rutele ocolitoare, Aviatorilor și Ion Mihalache.

Te-ar mai interesa: Pepenele roșu: Beneficii și curiozități surprinzăt...

Toată zona din perimetrul Ambasadei este delimitată, accesul este interzis, este o desfășurare de forțe, foarte multe echipe de la Poliția Rutieră, de la Jandarmerie, de la Pompieri, inclusiv trupele speciale sunt acolo.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private