Sari la conținut

Raed Arafat a răbufnit. „Încearcă din răsputeri să mă denigreze”. Ce l-a supărat pe șeful DSU

Raed Arafat a răbufnit. „Încearcă din răsputeri să mă denigreze”. Ce l-a supărat pe șeful DSU.

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență a reacționat prompt după ce au apărut în spațiul public poze în care apare la cumpărături, fără mască. Acesta spune că pozele sunt făcute cu ceva timp în urmă, și că diferența este vizibilă.

„Între ziua în care a făcut cineva poza respectivă și ziua de astăzi, sunt cu aproximativ 12 kg mai puțin!”, susține acesta.

Raed Arafat a răbufnit. Ce l-a supărat pe șeful DSU

„Cu cateva ore mai devreme au aparut pe mai multe conturi postari care folosesc o poza cu mine la cumparaturi, fara masca, insinuand ca ar fi o poza recenta in contextul deplasarii mele intr-o misiune oficiala in afara Romaniei.

Tin sa aduc la cunostinta celor care au vazut aceasta poza in diferite postari, ca poza nu este una recenta, fiind de mai mult decat un an, cand purtarea mastii nu era obligatorie. Ca sa fac si o gluma, intre ziua in care a facut cineva poza respectiva si ziua de astazi, sunt cu aprox. 12 kg mai putin!”, ascris Arafat pe contul său de Facebook.

Șeful DSU susține că este victima fake news-ului! „Încearcă din răsputeri să mă denigreze”.

Raed Arafat a mai lăsat să se înțeleagă faptul că sunt persoane care încearcă „să-l denigreze” cu orice preț.

„Cei care incearca din rasputeri sa ma denigreze, cu siguranta vor continua sa faca acest lucru lansand informatii false peste tot si cu oricare ocazie pe care o au. Am increderea ca marea parte a populatiei stiu acest lucru deja!”, a mai scris Raed Arafat.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel