Sari la conținut

Raed Arafat amenințat cu moartea în timpul pandemiei. Cine s-a aflat în spatele acestor amenințări?

Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei

Raed Arafat a fost invitatul lui Denise Rifai în emisiunea „40 de întrebări” și a vorbit despre aspecte mai puțin cunoscute din viața sa. Unul din aspectele abordate a fost amenințările pe care acesta le-a primit pe perioada pandemiei

„Nu, au încetat, erau momente și erau anumite emisiuni unde eu eram atacat și, în timpul ăsta, mesageria mea de pe Facebook, pe care am blocat-o, în final, curgeau înjurăturile și amenințările încontinuu în timpul acestor emisiuni. Unii colegi m-au atenționat pentru că nu știi niciodată ce nebun, în stradă, te agresează sau face ceva.

Din fericire, n-am mai primit astfel de amenințări, față de perioada respectivă în care am primit multe. Cele care am depus plângere pe ele pentru că păreau mai veridice, dar în niciun caz n-am putut să stau și să fac reclamații pentru că aș fi lăsat munca și stăteam să fac așa ceva, normal că am ignorat, pentru că era clar că erau niște grupuri de oameni organizați să facă acest lucru. Aceste mesaje nu veneau de la populația de aici, separat, ci veneau în calupuri clar organizate”, a declarat Raed Arafat.

Raed Arafat nu a aflat cine a organizat amenințările împotriva lui

Din păcate sau din fericire, până astăzi nu se știe cine a organizat grupuri de oameni care să-l amenințe cu moartea pe Raed Arafat, dar șeful DSU nu a încercat să afle acest lucru, considerând că ar fi imposibil.

„Nu, niciodată. Nici nu m-am obosit să caut pentru că era imposibil să găsesc așa ceva, dar am fost atacați chiar și cu încercarea de a ne intimida. De ce? Ce a fost în spate, cum a fost, poate pentru unii erau niște interese, pentru alții era interesul de a scădea încrederea în instituțiile statului cu orice preț, și acest lucru s-a continuat în cei doi ani ai pandemiei. Deci, asta este realitatea prin care am trecut și este un subiect care este dezbatere de lungă durată de a aduce probe, care nu e pentru acest moment”, a încheiat Raed Arafat.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel