Sari la conținut

Raed Arafat, despre slujba de Paște. „Nu s-a pus problema. Sunt bazaconii, pe care le-au încercat…”

sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Raed Arafat, şeful DSU

Raed Arafat, despre slujba de Paște. „Nu s-a pus problema să schimbăm ora. Astea sunt bazaconii pe care le-au încercat unii”.

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU) a precizat luni seara, în cadrul unei intervenții la Digi24, că există foarte multe minciuni și manipulări legate de instituția pe care o conduce. Acesta a ținut să demonteze unele zvonuri privind reprogramarea slujbei de Paște.

Slujba de Paște 2021. Raed Arafat. „Sperăm să avem o mai mare libertate”

„Speranța noastră este să avem o mai mare libertate decât a fost anul trecut. Depinde și de situația epidemiologică și de toate celelalte aspecte. Dar să vin să spun că mutăm ora sau că schimbăm slujba, astea sunt bazaconii pe care le-au încercat unii. (…)

Arată cât de multă lume cu rea intenție există în jurul nostru și care încearcă să manipuleze, să mintă, să inducă informații și idei false, să vină cu narative false, lucruri cu care ne luptăm deja de ceva timp. Ei n-au obosit. Noi avem treabă și trebuie, din păcate, să dedicăm și un pic de timp să combatem aceste atacuri pe care ei le fac în continuu”, a declarat șeful DSU.

Raed Arafat demontează Fake Neews-uri. „O doamnă senatoare a spus căî aș fi condamnat la moarte”

Mai mult de atât, șeful DSU a ținut să facă lumină și în cazul altor fake-news-uri care îl au pe el actor principal. Raed Arafat a spus că „o doamnă senatoare” ar fi spus despre el că este condamnat la moarte, „la el acasă”.

„Din păcate, în ultima perioadă au fost multe din aceste tipuri de minciuni. Asta a fost una mai mult răspândită, care a dus la atacuri foarte mari și la niveluri de persoană dar și la nivelul instituției care o deservesc, DSU.

Nu e singura minciună. Hai să luăm minciuna că «doctorul Arafat e condamnat la moarte la el acasă», adică nu la mine acasă în România, ci «la el acasă» în capul altora ar fi altundeva și că eu aș fi fost condamnat la moarte. Lucru care e fals. În viața mea nu am auzit așa ceva. Și totuși asta s-a răspândit, fiind pornită această chestie de o doamnă senatoare. Și multe alte minciuni circulă lună de lună.

Se trimite un mesaj care zice că «Arafat e rudă cu Omar Hayssam și l-a ajutat să fugă din țară» – altă minciună cu care este plin internetul de ea.

Pe internet o să găsiți un fost parlamentar, un domn Metin, care a făcut seriale de minciuni pe numele meu. Le găsiți pe YouTube. Am încercat să sesizez YouTube că sunt minciuni, că persoana fabulează, că nu e corect. Au rămas acolo toate minciunile lui”, a mai spus Raed Arafat.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel