joi, august 18, 2022

În cursul zilei de ieri, 5 iunie, Raed Arafat a fost premiat pentru munca depusă în dezvoltarea sistemului de urgență, dar și pentru activitatea pe care a întreprins–o pe perioada pandemiei.

Inițiativa Waterfalls Global Award for Healthcare Sectors invită organizațiile și indivizii din întreaga lume să nominalizeze contribuții individuale excepționale din partea profesiei de sănătate care s-a confruntat cu adversitatea din prima linie în timpul pandemiei COVID 19. Cei nominalizați au avut ocazia să-și împărtășească experiența, sacrificiul și realizările. Raed Arafat este unul dintre câștigătorii premiului.

Te-ar mai interesa: Secretele tenului perfect după 50 de ani: cum ne î...

„Ieri, la invitatia autoritatilor din Emiratele Arabe Unite, alaturi de alti 14 medici din toate colturile lumii, alesi din 300 de medici propusi initial, am fost onorat sa primesc premiul “Waterfall Global Award for Health Sectors” pentru munca depusa in dezvoltarea sistemului de urgenta, precum si pentru activitatea desfasurata pe durata pandemiei.

Nu consider acest premiu unul cu titlu personal, ci unul dedicat tuturor colegilor mei alaturi de care particip la salvarea vietilor in sistemul de urgenta, precum si in toate activitatile dedicate combaterii pandemiei de COVID-19 si efectelor ei din ultimii doi ani. Dezvoltarea sistemului integrat de urgenta dureaza de ani de zile si implica efortul multor colegi din sistemul sanitar, dar si din alte sectoare, cum ar fi cel al situatiilor de urgenta, cel de salvare montana precum si cel al aviatiei. Totodata, nu trebuie uitat ca pe durata pandemiei o munca imensa a fost depusa de mai multe specialitati medicale care au încercat sa salveze cat mai multe persoane aflate in stare critica.

Te-ar mai interesa: Dr. Vasi Rădulescu: 30 de sfaturi simple pentru o ...

Tot ieri, alaturi de cei 14 medici castigatori al premiului, am fost primiti de Alteta Sa Presedintele Sheikh Mohamed bin Zayed Al Nahyan si de Lt. General, Sheikh Saif bin Zayed Al Nahyan, Vice-prim ministrul si ministrul de interne.

Totodata la ceremonia au participat membri ai juriului si Presedintele Adunarii Parlamentare Mediteraneene Excelenta sa dl. Gennaro Migliore.

De asemenea vreau sa le multumesc celor care m-au propus si celor care m-au ales pentru increderea acordata!”, a menționat Raed Arafat pe paginile de socializare.

Te-ar mai interesa: Bolile reumatice, în creștere alarmantă la tineri ...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private