joi, decembrie 1, 2022

Vaccinarea anti-COVID este cea mai sigură și eficientă metodă de a dobândi protecție împotriva virusului. Deși specialiștii au descoperit și câteva tratamente eficiente, experții recomandă prevenirea îmbolnăvirii.

Tratamentele COVID au evoluat, cu siguranță. Cu toate acestea, specialiștii în sănătate susțin că nu trebuie să ne bazăm numai pe aceste tratamente.

Vaccinul rămâne cea mai bună soluție de luptă împotriva coronavirusului. Deși medicamentele anti-COVID sunt eficiente, acestea funcționează numai în anumite circumstanțe, la câteva zile după debutul simptomelor.

Te-ar mai interesa: Nu te teme de grăsimile alimentare: vaginul tău de...

Administrate rpea târziu, medicamentele nu au efectul așteptat, iar persoanele bolnave sunt încă în pericol de a-și pierde viața.

Vaccinul, pe de altă parte, stimulează un sistem imunitar natural. Astfel, boala și formele grave sunt prevenite, iar persoanele vaccinate nu vor dezvolta o boală gravă.

Tratamentul COVID, mai toxic decât orice vaccin

Rata de vaccinare a ajuns la cel mai mic nivel din ultimele trei săptămâni. Şeful Departamentului pentru Situații de Urgență atrage atenția că progresele pe care le înregistrează cercetătorii în căutarea unui tratament special conceput pentru COVID-19 nu ar trebui să ducă la amânarea momentului vaccinării, anunță RRA.

Te-ar mai interesa: Mihai Voropchievici, previziuni șocante pentru fin...

„Da, vaccinul a rămas soluția optimă. Încep să apară tratamente, dar eu vreau să spun la toți care spun că eu aștept tratamentul, să stea să citească foarte bine. Tratamentul e mai toxic decât orice vaccin.

Este o substanță chimică. Vaccinul este un mod de a stimula un sistem imunitar natural. Așa că să nu aștepte, pentru că și asta începe să fie un narativ: hai că noi așteptăm tratamentele! Să nu aștepte!

Te-ar mai interesa: Poziția de somn care îți distruge sănătatea. Încea...

Vaccinul rămâne soluția, iar valul 4 nu s-a terminat și după valul 4, dacă nu avem un număr suficient de vaccinaţi, valul 5 va fi cu un impact asemănător valului 4. Dacă vom avea persoane vaccinate suficiente, valul 5 va fi totuși cu un impact mic pe sistemul sanitar”, a declarat Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private