Sari la conținut

Rafila: Lucrările la Centrul de patologie vasculo-cerebrală şi neurochirurgie de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj avansează rapid

Ministrul Sanatatii
sursa foto: arhiva doctorulzilei.ro
Alexandru Rafila

Alexandru Rafila a anunţat joi că lucrările centrul de patologie vasculo-cerebrală şi neurochirurgie de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj avansează într-un ritm rapid.

Investiţia se ridică la 231 milioane de lei şi este asigurată de Ministerul Sănătăţii prin PNRR, a mai spus ministrul Sănătăţii.

„Centrul de patologie vasculo-cerebrală şi neurochirurgie de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj avansează într-un ritm rapid. Investiţia se ridică la 231 milioane de lei şi este asigurată de Ministerul Sănătăţii prin PNRR”, a scris Alexandru Rafila pe Facebook.

Potrivit News.ro, ministrul Rafila a mai spus că centrul cuprinde: diagnostic de specialitate: CT, RMN şi Angiografie multiplanară; sală hibrid multifuncţională; 6 săli de operaţie modulare; sisteme de neuronavigaţie şi neurofiziologie; 105 paturi de spitalizare continuă; ambulatoriu de specialitate.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel