Categories: Ştiri sănătate

Răstunare de situație în cazul care șocat România. Femeia nu s-a sinucis, a fost aruncată de la etaj

Nu s-a sinucis, a fost aruncată de la geam! Răsturnare de situaţie într-un caz ce a şocat Iaşiul în vara anului trecut. Atunci, Monica Cioată, o tânăra avocată, a fost găsită fără viaţa în faţa blocului, îmbrăcată doar în lenjerie intimă, după ce s-ar fi aruncat de la etaj.

Acum, la un an distanţă, iubitul femeii, avocat şi el, este acuzat de omor. Potrivit unor surse, cei doi tocmai se întorseseră de la o petrecere în noaptea în care femeia a murit. Ajunşi în apartament, aceştia ar fi pornit un scandal mostru, iar avocatul şi-ar fi împins iubita peste geam. Zgmotul provocat de cădere i-a alertat pe vecini, care când au văzut cadavrul în faţa blocului au sunat imediat la 112.

Avocata era însărcinată

Bărbatul a coborât să vadă ce s-a întâmplat abia după ce la faţa locului ajunseseră medicii şi oamenii legii. Expertiza medico-legală avea să releve şi faptul că tânăra era însărcinată. Ieri, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, potrivit observator.ro. 

Adina Bocai, purtător de cuvânt Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Iaşi: S-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul Felecanu Sebastian, care este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat. Hotărâtor în acest caz a fost rezultatul expertizei criminalistice care a stabilit faptul că moartea victimei nu s-a datorat unui act suicidal, ci este vorba de omucidere.

Ce spun procurorii din Iași

„La data de 15.07.2022, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iaşi a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul Felecanu Sebastian, avocat în Baroul Iaşi, pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat, prevăzută de art. 188 al.1 C.p. şi art. 189 al. 1 lit. g) C.p. rap. la art. 199 al. 1 C.p. Inculpatului i-au fost aduse la cunoştinţă calitatea procesuală şi acuzaţia, în conformitate cu prevederile art. 309 C.p.p.

Faţă de inculpat a fost luată măsură reţinerii pentru 24 de ore, iar dosarul a fost înaintat către Curtea de Apel Iaşi cu propunerea de luare a măsurii arestării preventive. Facem precizarea că punerea în mișcare a acțiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nici o situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție”, au precizat reprezentanții Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iași.

Recent Posts

Fostul preot: Dumnezeu creează două suflete… Amândoi vin pe pământ, dar…

Daniel Balaş, fost preot,vorbește despre reîncarnare. Acesta spune că Biblia a fost modificată în anul…

2 ore ago

Ce se întâmplă dacă amâni ora de culcare. „Poți pierde o fază vitală”

Ce se întâmplă dacă amâni ora de culcare. Toată lumea știe că organismul uman are…

3 ore ago

Arsenie Boca: Dumnezeu știe ce face cu fiecare dintre noi

Povestea ceșcuței de ceai – spusă de Părintele Arsenie Boca: „Când simți că ești într-o…

3 ore ago

Examinează-ți cu atenție mâinile: Vei ști dacă ficatul tău este bolnav

Examinează-ți cu atenție mâinile: Vei ști dacă ficatul tău este bolnav! Semnele bolii hepatice grase…

4 ore ago

Înlocuitorul de zahăr care îmbunătățește somnul și memoria

Înlocuitorul de zahăr care îmbunătățește somnul și memoria. Curmalele, căci despre ele vorbesc experții, pot…

4 ore ago

Planta minune care protejează ficatul. Abundă în Vitamina C și complex de Vitamina B

Planta minune care protejarea ficatului. Un stil de viață nesănătos este principalul factor care conduce…

5 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Cancerul hepatic