joi, octombrie 6, 2022

Războiul din Ucraina poate fi oprit imediat. Dar cine trebuie să ia decizia? Șeful NATO a oferit informații de ultimă oră.

O lume întreagă dorește ca războiul dintre Rusia și Ucraina să se termine acum, însă cel mai de temut om al planetei trebuie să ia decizia, nimeni altcineva.

Într-o conferință de presă înaintea reuniunii extraordinare a miniştrilor aliați ai apărării, secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a declarat că războiul din Ucraina poate fi oprit imediat de președintele rus, Vladimir Putin.

Te-ar mai interesa: Rona Hartner face ASTA în fiecare dimineață: Este ...

Pentru că Putin nu dă semne de Pace, NATO sprijină Ucraina. În același timp își întărește flancul de est prin trimiterea de trupe și echipamente militare.

Putin poate să oprească războiul

„Toate aceste măsuri transmit un mesaj inconfundabil: un atac asupra unei țări aliate va primi un răspuns decisiv din partea întregii Alianțe. Invadarea Ucrainei de către Rusia și aliatul său Belarus a creat o nouă realitate pe continentul european. De aceea trebuie să resetăm postura militară a NATO pentru această nouă realitate”, a declarat Jens Stoltenberg.

Amintim că, liderii NATO se vor reuni la Bruxelles pe 24 martie într-un summit extraordinar pentru a discuta despre invazia Rusiei în Ucraina, a mai declarat tot marți șeful alianței. În același timp, Casa Albă a confirmat că la reuniune va participa și președintele american Joe Biden, potrivit Capital.

Te-ar mai interesa: Atenție la ambalajul de aluminiu! Medicul Adina Al...

Mesaj categoric al generalului NATO, Jens Stoltenberg

„Am convocat un summit extraordinar pe 24 martie la sediul NATO”, a scris secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg. „Vom aborda invazia Rusiei în Ucraina, sprijinul nostru ferm pentru Ucraina și consolidarea în continuare a descurajării și apărării NATO. În acest moment critic, America de Nord și Europa trebuie să continue să rămână împreună”, a mai spus acesta.

Jen Psaki, purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, a confirmat că Biden va participa la întâlnirea de la sediul NATO.

Te-ar mai interesa: Alertă sanitară! Aliment retras din magazine de AN...

Întrebată dacă Biden va face și o vizită în Polonia, dacă va face ceva legat de refugiații ucraineni sau dacă se va întâlni cu președintele ucrainean Volodimir Zelenski, Psaki a refuzat să comenteze, spunând că detaliile călătoriei sunt încă în curs de elaborare.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private