joi, mai 19, 2022

Răzvan Fodor se confruntă cu o boală cronică pentru care nu există tratament, dar care ar putea fi ținută sub control. Afecțiunea îi provoacă crize, putând duce chiar la moarte.

Răzvan Fodor a fost diagnosticat cu astm, motiv pentru care mereu trebuie să aibă la el un inhalator cu eliberare rapidă. Cu toate astea tot există episoade neplăcute.

Aflat în India, alături de soția sa Irina, Fodor a trecut prin momente cumplite, dând palpitații tuturor.

Te-ar mai interesa: Știați că vă puteți reduce riscul de cancer? Metod...

Moderatoarea show-ului Chefi fără limite a povestit clipele de groază prin care a trecut în mijlocul deșertului.

Razvan Fodor

Vedeta s-a aflat foarte aproape de o tragedie pentru că nu mai putea respira deloc, inhalatorul nefiind la îndemână în momentul respectiv. Totul a devenit o cursă pentru Irina Fodor, care a trebuit să caute medicamentul artistului.

„Eram în India și am hotărât, împreună cu restul găștii, să mergem vreo două zile în deșertul Rajasthan, și să dormim peste noapte în mijlocul pustietății… Târziu în noapte, am hotărât să mergem la culcare. Noi am fost o trupă de 8 oameni și dormeam ca sardinele, toți într-un cort.

Te-ar mai interesa: Noi cazuri de variola maimuței. Ce trebuie să faci...

Când să ațipesc, aud un zgomot ciudat, ca un șuierat. Răzvan mă prinde de mână și îmi spune, în timp ce de abia mai respira: «Inhalatorul». Se sufoca. Afară-beznă, în cort-beznă, iar locația bagajelor noastre – deloc precisă.

Știam că am doar câteva minute ca să găsesc medicamentul și m-a luat tremuratul: am pornit, de-a bușilea și am trecut, prin întuneric, peste capetele, mâinile și picioarele prietenilor noștri în timp ce pipăiam disperată colțurile cortului ca să găsesc borseta mea, în care știam că ascunsesem un inhalator pentru cazuri urgente…”, a povestit Irina Fodor pe blogul personal.

Te-ar mai interesa: Mihaela Bilic, nutriționist: Evitați aceste produs...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private