luni, septembrie 26, 2022

Regele le-a ordonat fiilor săi să pună deoparte cearta lor continuă înainte de înmormântarea Reginei, ceea ce a determinat perechea să se reunească în public pentru prima dată în mai bine de un an, a fost dezvăluit aseară o sursă regală.

Surse regale spun că Prințul William a încercat să îngroape securea extinzând o „ramură de măslin de la ora 11” fratelui său mai mic, Prințul Harry, cerându-i să i se alăture într-o plimbare în afara Castelului Windsor, în urma unui apel telefonic cu tatăl său, Charles.

Te-ar mai interesa: Albert Bourla are Covid, din nou. Care este starea...

Într-o scenă care i-a încântat în mod clar pe fanii regali, care veniseră cu sutele lor la porțile moșiei Windsor pentru a plânge moartea Reginei, William și Harry au ieșit alături de soțiile Kate și Meghan, potrivit Daily Mail.

Cele două cupluri au mers într-o plimbare de 40 de minute, inspectând marea de omagii florale așezate în afara porților moșiei regale în onoarea mult iubitului monarh.

Un purtător de cuvânt al Palatului Kensington a declarat că Prințul de Wales i-a invitat pe cei din Sussex să i se alăture lui și Prințesei de Wales în timpul plimbării de ieri seară.

Te-ar mai interesa: Inflamarea vaselor de sange de la nivelul creierul...

Cu toate acestea, potrivit The Times, taberele au necesitat negocieri prelungite în prealabil, care au întârziat sosirea lor cu 45 de minute.

O sursă senioră din Palat a declarat: „Prințul de Wales i-a invitat pe ducele și ducesa de Sussex să i se alăture lui și Prințesei de Wales mai devreme.

„Prințul de Wales a crezut că este o demonstrație importantă de unitate pentru regina într-un moment incredibil de dificil pentru familie”.

Te-ar mai interesa: Semne și simptome de avertizare că ai un atac de c...

Prietenul și jurnalistul preferat al familiei Sussex, Omid Scobie, a susținut ulterior pe Twitter că invitația a fost făcută în „al unsprezecelea ceas”.

Cu toate acestea, sugerând că William este pregătit să-i întindă lui Harry o ramură de măslin și să lucreze pentru topirea gheții dintre ei, el a declarat: „Este, fără îndoială, un moment semnificativ în istoria relației dintre cei doi frați”.

Te-ar mai interesa: Calendar ortodox octombrie. Zilele de sărbătoare c...

Se crede că apariția surpriză de ieri este prima dată când cele două cupluri au fost împreună în public de la Ziua Commonwealth-ului din 9 martie 2020.

Și este prima dată când William și Harry sunt văzuți împreună în public de când s-au alăturat la deschiderea memorialului în onoarea mamei lor, Prințesa Diana.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private