Sari la conținut

Regula 222. Bioenergoterapeut: „E a treia lege nescrisă a Universului”

Legea Atracției

Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, a vorbit la Antena 3 despre regula 222, a treia lege nescrisă a Universului. Iată cum poate aduce armonie în cuplu?

„Ştim că atunci când vin copiii, încep şi problemele în familie. Unul este mai mic decât celălalt şi atenţia se mută. Plus de asta, se cere multă atenţie de la partener.

El vine de la serviciu şi tu îl iei ca nou. Copiii vor multă atenţie şi aşa apar tensiunile între parteneri.

Responsabilităţile nu se împart aşa cum trebuie, iar mama este suprasolicitată. Eu le învăţ pe fete să fie puţin escroace. Bărbatul va spune foarte rar du-te la sala o oră şi relaxează-te.

Chestia asta trebuie făcută inteligent şi cu mult tact. E ca într-o luptă. Ca să cucereşti teritoriul, trebuie să-i mai delegi din atribuţiuni.”, a spus Lidia Fecioru în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3.

Regula 222, cu Lidia Fecioru

„E bine să-şi facă timp pentru ei doi. La două săptămâni să aibă o zi în doi. Fără copii.

La două luni să petreacă singuri un weekend. De foarte multe ori, mamele tinere nu apelează la bunici. Nu vor. Au impresia că bunicile nu ştiu să crească copiii acestei generaţii.

Partenerii mai au nevoie de a se redescoperi şi de a-şi reîmprospăta relaţia. Poate chiar vrei să mănânci liniştit alături de partener, fără să auzi mama, mama.

Când mergem la bere să nu ne luăm copiii cu noi, dar dacă mergem să mâncăm cu toţii, atunci da.

A treia lege a Universului nescrisă este să existe un concediu cam la 2 ani doar între cei doi parteneri. Nu mai mult de 10 zile că apoi începe cearta. Tinerii să-şi facă timp pentru ei. Chiar şi la 55 de ani este frumos să te plimbi, chiar şi fără nepoţi.

Parcă pe vremea noastră timpul trecea altfel. Aveai mai mult timp. Copiii se creşteau mai uşor, chiar dacă fierbeam la scutece.

Vremurile se schimbă. Dacă simţim că relaţia scârţâie, e bine să luăm măsuri din orice punct de vedere. Ori la bal, ori la spital. Trebuie să vă gândiţi la ce vă face fericiţi.”, a mai spus Lidia Fecioru în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.