joi, septembrie 29, 2022

Regula de aur pentru pierderea grăsimii de pe burtă. Pe lângă gustul desăvârșit, ritualul cafelei a capatat mai multe beneficii pentru sănatate. Protejează împotriva anumitor boli, îmbunătăteste memoria de scurta durata, energizează și măreste pulsul, va poate face sa traiti mai mult și, nu în cele din urmă, înfrumusetează pielea si elimina grăsimea.

„Licoare magică” care topește grăsimea de pe burtă

„Licoare magică” nu doar că te trezește mai bine din starea de somnolență,   cafeaua pune în mişcare şi tubul digestiv, având un efectul unui laxativ uşor. Ba mai mult decât atât, această licoare este de un real ajutor pentru pierderea kilogramelor în plus.

Te-ar mai interesa: Cel mai nociv aliment pentru creier. Prof. dr. Vla...

Arzi grăsimi cu acest preparat:

Adăugând câteva ingrediente cheie în cafeaua de dimineaţă, poți scăpa de kilogramele în plus mai uşor decât dacă ai urma diete drastice. Trebuie să știi că există un supliment care te ajută să te concentrezi mai bine, îți va tăia poftele alimentare şi va îmbunătăţi metabolismul. Totodată, are abilitatea de a elimina toxinele acumulate în organism.

Regula de aur pentru pierderea grăsimii de pe burtă. Adaugă aceste 2 ingrediente în cafea dimineața

Ingrediente:

  • 12 linguri ulei/unt de cocos
  • jumătate de ceaşcă de miere
  • 1 linguriţă pudră de scorţişoară

Mod de preparare:

Se amestecă scorţişoara cu mierea de albine, apoi se adaugă uleiul de cocos. Pasta obţinută se păstrează într-un borcan de sticlă, închis ermetic, la frigider. În dimineaţa următoare (preparatul se face seara), amestecul poate fi folosit.

Te-ar mai interesa: Gwyneth Paltrow, secretul unui trup perfect! Cum s...

Mod de administrare:

Din amestecul preparat se iau 1-2 linguriţe, care se adaugă în ceaşca de cafea caldă. Se amestecă bine, până la dizolvare, şi se consumă cu inghituri mici. Se consumă în fiecare dimineaţă, fără restricţii de timp.

Este bine de știut că uleiul de cocos arde mai multe calori, iar efectele lui benefice se datorează acizilor semi graşi.

Potrivit unui studiu, un consum de 1-2 linguriţe de semi grăsimi pe zi, precum uleiul de cocos, poate arde cu 5% mai multe calorii, ceea ce înseamnă 120 de calorii în cazul unei persoane cu o greutate medie.

Te-ar mai interesa: Mustul, elixirul tinereții, bun pentru creier, ini...

  1. Scorţişoara previne depunerea de grăsimi, ea reglează activitatea pancreasului şi glicemia, prelungind starea de saţietate, ajutând procesul de ardere a grăsimilor şi prevenind formarea în exces de ţesut adipos.
  2. Mierea tine sub control pofta de dulce, iar în combinație cu scorţişoara pot face minuni pentru siluetă. Acest amestec are efect de reglare a nivelului de glucoză din sânge, fiind dovedit că scorţişoara are acţiune hipoglicemiantă, astfel încât pofta de dulce este mai uşor de ţinut în frâu.
  3. Cafeaua are efecte de stimulare a activităţii bilei, a mişcării organelor digestive (a peristaltismului), a proceselor de eliminare a toxinelor. Acesta este explicația pentru faptul că această băutură îi poate ajuta pe cei cu digestie lentă, cu fiere leneşă sau cu constipaţie, potrivit estisanatos.com.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private