sâmbătă, august 8, 2020

In prezent, tratamentele de rejuvenare a tenului reprezinta solutia pentru multe femei care vor sa aiba o imagine cat mai aproape de perfectiune, iar pe primul loc este liftingul facial lichid utilizand acidul hialuronic la care apeleaza cele mai multe reprezentante ale sexului frumos. Varsta, dar si alte elemente cum sunt radiatiile, alimentatia nesanatoasa si alte obiceiuri nocive contribuie la pierderea elasticitatii tegumentare si la alterarea texturii pielii tenului, rezultatul fiind: riduri neplacute si un ten deteriorat.

Citește și:

Medic primar in chirurgie plastica, dr. Eugen Turcu, ne spune care sunt cele mai importante aspecte de care trebuie sa tina cont oricine apeleaza la tratamente de rejuvenare faciala indiferent de tipul acestuia sau de zona de actionare.

Una dintre cele mai inovatoare proceduri de rejuvenare faciala este cea 3D care implica tratarea ridurilor faciale cu ajutorul fillerelor de tip acid hialuronic Aliaxin. Metoda inovatoare in materie de frumusete, liftingul tridimensional este o procedura foarte usoara, nu necesita anestezie, dureaza in jur de 60 de minute si recuperarea se realizeaza in maxim 2-3 zile, fiind foarte rapid si eficient. Mai mult decat atat, in prezent asociem acestei remodelari 3D si cea de-a patra dimensiune, adica dupa ce dam volum cu ajutorul fillerelor la nivel de pometi, buze, tratam cearcanele, venim si refacem structura pielii cu ajutorul tratamentului Viscoderm”, afirma domnul doctor Eugen Turcu, medic primar chirgie plastica.

Citește și:

Un singur tratament, mai multe zone tratate

Putem trata si stopa aparitia ridurilor cu ajutorul liftingului facial lichid, care umple golurile aparute la nivelul fetei, elimina imperfectiunile si readuce trasaturile la forma naturala. Aliaxin este tratamentul perfect pentru refacerea structurii pielii, liftingul facial, ridicarea pometilor si marirea buzelor.

In cazul procedurilor de lifting facial lichid, consultul este foarte important, intrcat numai asa ne putem da seama care sunt liniile pe care trebuie sa le umplem, directia lor si cantitatea de lichid adecvata pentru realizarea celor mai bune rezultate”, spune dr. Eugen Turcu.

Citește și:

Rejuvenare faciala fara bisturiu

Teama femeilor de bisturiu le impiedica sa recurga la proceduri estetice care le-ar satisface dorintele si necesitatile, pentru a avea un look perfect. Cicatricile si alte simptome post-operatorii sunt, de asemenea, elemente pe care obisnuim sa le asociem cu tratamentele de rejuvenare, insa cu ajutorul tratamentelor Aliaxin puteti uita de toate acestea.

Rejuvenarea faciala cu ajutorul tratamentelor Aliaxin este un concept modern de reintinerire faciala adresat pacientelor care doresc proceduri estetice rapide si eficiente, fara a se supune unor interventii chirurgicale, care pot avea urmari neplacute. Acest tratament presupune injectarea cu acid hialuronic cu ajutorul unor fillere speciale”, explica dr. Eugen Turcu.

Evaluarea inainte si dupa tratament – reusita sigura

Inainte de a opta pentru tratamente de rejuvenare faciala este necesara o consultatie amanuntita realizata de medicul estetician. Acesta trebuie sa realizeze un dosar al pacietei pentru a verifica starea generala de sanatate si multe alte elemente care ar putea afecta procedura si rezultatele.

Evaluarea faciala este deosebit de importanta si aceasta se realizeaza in timpul consultatiei. Toate aceste interventii estetice nechirurgicale care au ca rezultat rejuvenarea faciala se realizeaza numai dupa aceasta evaluare si sunt urmate de o evaluare finala pentru monitorizarea rezultatelor”, spune dr. Eugen Turcu.

Procedura extrarapida si foarte eficienta

In general, cand vorbim despre proceduri medicale si tratamente de rejuvenare, ne gandim la ore in sir petrecute in cabinetul medical, in care ne este realizat un singur tratament. Medicina estetica a avansat, iar acum procedurile dureaza mult mai putin, iar rezultatele sunt surprinzatoare.

Metoda inovatoare in materie de frumusete, liftingul cu ajutorul fillerelor de tip acid hialuronic Aliaxin, este o procedura foarte usoara, iar durata sa variazaintre 30 si 60 de minute, in functie de zona de actionare. De exemplu, in situatia in care se maresc buzele, tratamentul dureaza doar 30 de minute”, spune dr. Eugen Turcu.

Recuperare surprinzatoare in doar 3 zile

Tratamentele faciale/ tenului clasice implicau o recuperare de lunga durata, cu efecte adverse care isi faceau aparitia de cele mai multe ori, in perioada post-tratament. Tratamentul invotor cu acid hialuronic permite refacerea rapida a zonei asupra careia s-a intervenit datorita tehnologiei 3D.

Liftingul facial tridimensional este foarte util pentru ca pacienta isi reia activitatile obisnuite dupa cel mult 3 zile de la tratament. Aceste tratamente de la Aliaxin nu necesita internarea, unele se pot realiza chiar in ambulatoriu”, afirma dr. Eugen Turcu.

Nu toate femeile sunt candidate potrivite

Tratamentele cu acid hialuronic sunt eficiente pentru rezolvarea multor probleme faciale nedorite, insa nu oricine poate opta pentru astfel de solutii. „Evaluarea pacientei inainte de procedura este esentiala pentru ca sunt persoane care nu pot fi supuse unui astfel de tratament. Este vorba despre cele care prezinta infectii sau inflamatii, afectiuni hormonale, boli autoimune sau alergie la acid hialuronic”, spune dr. Eugen Turcu.

Aspirina si antiinflamatoarele – nocive pentru rejuvenarea faciala

Acidul hialuronic folosit este o formula naturala, asemanatoare cu cel din tesuturile pielii tenului. Liftingul cu fillere Aliaxin este o metoda noninvaziva, foarte usoara, care poate fi urmat de efecte negative in cazul in care pacientanu stopeaza consumul de aspirina si antiinflamatoare inainte cu cel putin 7 zile de tratament. Aceste medicamente pot favoriza aparitia efectelor negative dupa procedura si pot aparea vanatai la nivelul fetei.

Parteneri