Sari la conținut

Relațiile sunt înghețate. Harry şi Meghan, răniți şi umiliți

Simbolismul ascuns

Relațiile sunt înghețate. Prințul Harry și Meghan Markle nu au fost primiți cum doreau în Marea Britanie. Casa Regală nu a uitat de interviul spinos pe care ducii de Sussex l-au acordat lui Oprah, iar cei doi au fost evitați de toţi membrii casei regale. Mai mult, William şi Kate nu au fost prezenți la ziua micuței Lilibet, potrivit Express.

Harry şi Meghan, duce și ducesa de Sussex, au fost răniți şi umiliți de tratamentul pe care l-au primit în Marea Britanie din partea publicului și a membrilor familiei regale în timpul sărbătorii domniei de 70 de ani a reginei Elisabeta a II-a. Iar Meghan Markle este gata să întoarcă definitiv spatele Regatului Unit după experiența ei la Jubileul de Platină.

Surse din interiorul Palatului Regal au spus că interviul cu Oprah, împreună cu alte ieșiri în presa americană, la care au participat prințul Harry şi Meghan Markle au înfuriat Palatul, precum și membrii familiei, a declarat editorul regal pentru Daily Mirror, Russell Myers, la Australia’s Today Show.

Relațiile sunt înghețate definitiv. Harry şi Meghan nu vor mai fi bine primiți în Regat
Myers a susținut că situația este înghețată. Dacă Harry a căutat mai multă atenție, atunci a fost departe de a obține aşa ceva. Richard Wilkins, gazda emisiuni i-a răspuns:

„Nu poți să-ți iei tortul și să-l mănânci când mergi la Oprah şi îţi desființezi familia”. Expertul regal a răspuns: „Ei bine, desigur. Oamenii cu care vorbesc în fiecare zi, care sunt, evident, foarte, foarte bine conectați în interior spun că membrii regali sunt încă absolut furioși”.

Myers a mai spus că Harry nu ar trebui să se plângă de tratamentul familiei sale după acele interviuri. Referindu-se la recentul interviu al lui Harry de la NBC Today, el a continuat: „Harry dădea un interviu cu doar câteva săptămâni în urmă, când era la Jocurile Invictus. A folosit un fel de limbaj bizar, când a spus că a fost pentru scurt timp să-şi viziteze bunica pentru a constat cât de bine este protejată şi îngrijită”.

Kate şi William locuiesc la Castelul Windsor

A urmat mutarea lui Kate, Ducesa de Cambridge și Prințul William la Windsor:

„Decizia finală pentru Prințul William și Kate de a face această mutare dificilă de la Palatul Kensington la Castelul Windsor a fost îndulcită de mass-media. Dar, mai important, mesajul este, în esență, că Harry și Meghan au vrut să se asigure că regina are oamenii potriviți în jurul ei, așa că William și Kate se mută direct la Castelul Windsor.

Acesta a fost un mesaj direct către ducii de Sussex: „Suntem oamenii potriviți”, a declarat expertul regal.

În ciuda faptului că s-au stabilit în SUA, Meghan și Harry, împreună cu cei doi copii ai lor, au vizitat Marea Britanie la începutul acestei luni pentru sărbătorile Jubileului de platină al Reginei.

Vizită a fost prima împreună pe teritoriul Marii Britanii din 2020. Cuplul și-a adus cu cei doi copii, deși nu au fost văzuți public, în acel weekend de sărbătoare prelungit.

Tot atunci Regina a putut să-și cunoască strănepoata Lilibet, în persoană, pentru prima dată, scrie Express.

 

 

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel