sâmbătă, februarie 27, 2021

Vergeturile pot fi tratate cu o serie de remedii care pot fi foarte usor facute in confortul propriului camin. Aceste remedii ajuta efectiv la “stergerea” vergeturilor de pe organism, avand in vedere ca sunt bogate in substante care actioneaza atata in profunzime, cat si la nivel cutanat.  

Remediile pentur vergeturi au totodata si proprietatea de a inlatura urmele care raman dupa tratarea acestora si de a revitaliza pielea.

Remedii pentru vergeturi, de facut acasa:

1. Remediu cu iedera

Pentru a prepara acest remediu, ai nevoie de frunze de iedera. Acestea se prepara sub forma de decoct si se aplica sub forma de compresa pe zonele afectate de vergeturi.

Decoctul se prepara astfel: 200 de grame de frunze uscate de iedera se pun in 250 de mililitri de apa fiarta. Se lasa la macerat 3 ore iar apoi apa se strecoara. Planta care a ramas dupa ce i-au fost folosite frunzele, se fierbe inca o ora intr-un litru de apa si apoi se filtreaza.

Ambele resturi de plante se amesteca si se lasa la frigider 7 ore. Apoi, crema rezultata se aplica pe vergeturi si se lasa sa actioneze 40 de minute. Procedeul se poate face timp de o luna.

Cititi continuarea pe lyla.ro. 

Ultimele stiri

Parteneri