duminică, decembrie 4, 2022

Circulația sângelui este foarte importantă pentru buna funcționare a organismului. Aceasta poate fi împiedicată, însă, de anumite obiceiuri nesănătoase și un stil de viață dezechilibrat.

Multe persoane au probleme cu circulația sângelui, însă este un lucru cât se poate de grav. Prin circulație, sângee irigă toate organele și oxigenează țesuturile.

În lipsa unei circulații bune, întreg corpul poate avea de suferit. Iată ce remediu poți consuma pentru a îmbunătăți chiar acum circulația sângelui.

Te-ar mai interesa: Horoscopul banilor pentru decembrie. Mihai Voropch...

Remediu pentru circulație

Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, dezvăluie la Antena 3 unul dintre cele mai bune remedii naturale pentru circulație.

„Vorbim despre castane astăzi. Există castanele comestibile și sălbatice. Când castana începe ușor să se îngălbenească, coajă de deasupra, aia spinoasă. Ele sunt încă moi la coajă.

Cum se prepară?

Le luăm, le curățăm de coajă verde, coajă maro, și tot miezul din interior îl punem în blender și mărunțim un pic. Ca și cum am toca ceapă. Le punem într-un borcan, 100 de g de miez, și turnăm deasupra un litru de alcool de calitate.

Punem la întuneric, lăsăm cam o săptămâna, 7 zile, la o temperatura medie și în fiecare zi agităm puțin soluția. Peste 7 zile dăm prin sită, punem lichidul în altă sticlă, mai închisă la culoare, și o păstrăm unde vrem noi.

Te-ar mai interesa: Acestea sunt fructele care te vor ajuta să „...

Se bea și se face și frecție. Câte 15 picături în fiecare zi sau frecție.

E bună pentru terminația mâinilor și picioarelor, pentru varice la picioare, pentru desumflarea picioarelor. Îmbunătățește circulația.

Orice tratament se face 3 luni”, recomandă Lidia Fecioru, potrivit sursei citate.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private