sâmbătă, iunie 25, 2022

Remediul prin care puteți învinge stresul. Stresul poate fi combătut cu ajutorul unui remediu natural, care presupune mestecarea unei gume ce conține un antioxidant natural.

Remediul prin care puteți învinge stresul. E nevoie doar de…

Stresul a devenit un fenomen curent în viața omului contemporan. Întreaga societate suferă schimbari esențiale în cele mai diverse domenii, iar studenţii de la Institutul Politehnic Naţional (IPN) din Mexic s-au gândit la o metodă inedită de combaterea acestei tulburări.

Te-ar mai interesa: Simptomele atacului de cord. Organismul trimite se...

O nouă invenție în combaterea stresului a fost creată de o echipă de studenți din Mexic. Astfel, ei au creat o gumă de mestecat care ajută la reducerea stresului, la furnizarea de energie pentru orgnism şi la depăşirea oboselii.

Cofeină şi ginseng

Produsul numit Cofee Gin, este potrivit pentru persoanele peste 18 ani care au un consum mare de energie, nu dă dependenţă şi nu are reacţii adverse, scrie Rador.

Produsul conţine ginseng, un antioxidant natural care luptă împotriva formării radicalilor liberi care provoacă îmbătrânirea celulară.

Experții, ideea este a unui produs ca o alternativă pentru populaţie la băuturile energizante, care au un conţinut ridicat de îndulcitori şi compuşi care produc efecte secundare.

Te-ar mai interesa: Te-ai săturat de ceaiul verde? Încearcă ceaiul de ...

Guma de mestecat include cofeină şi ginseng în cantităţi mai mici decât cele recomandate oficial. O persoană ar trebui să consume 20 de tablete pe zi pentru a egaliza cantitatea de cofeină conţinută într-o ceaşcă de cafea.

Lesly Figueroa Santos, Brenda Hernández Velasco şi Mario López Luis, creatorii acestei gume de mestecat, detaliază faptul că băuturile energizante, pe lângă cofeină, conţin compuşi care modifică sistemul nervos, cum ar fi taurina. Cofee Gin nu conţine această substanţă şi procesul său de producţie este foarte economic.

Te-ar mai interesa: Luna Plină în Capricorn. Astrolog: Vești mai neplă...

Adevărul despre planta minune

Ginseng era cunoscut în India antică, fiind menționat în Atharva-Veda pentru capacitatea de a da „forța unui taur” atât bărbaților tineri, cât și celor bătrâni. În China este utilizat de peste 5000 de ani pentru calitățile sale energizante și revigorante.

Multă vreme această plantă a fost considerată un remediu eficient în tratarea tuturor bolilor, opinie care încă mai stăruie și în zilele noastre. Proprietățile medicinale ale ginsengului sunt excepționale, potențialul său terapeutic fiind greu de egalat de oricare altă plantă medicinală.

Te-ar mai interesa: Spanacul, un „super aliment”. Nutriționist român: ...

Planta minune contribuie la sporirea randamentului fizic și mental, întărește memoria, fortifică sistemul nervos central și periferic, celulele nervoase, dezvoltă imunitatea organismului, stimulând activitatea factorilor de imunitate, facilitează circulația sângelui și însănătoșește sângele, acționează pentru întărirea și însănătoșirea aparatului cardiovascular.

Cel mai puternic efect de reîntinerire

Planta conține multiple substanțe active importante cum ar fi: ginsenozide (circa 30 de derivați), glucozați, esență, tiamină, riboflavină, vitamine, saponine, suplimente alimentare cunoscute și ca panaxozide sau eleuthrozide, precum și un compus asemănător hormonilor sexuali.

Te-ar mai interesa: Căderea părului: Oamenii de știință au găsit o leg...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private