Din cuprinsul articolului
Rețeta celebră de pască fără a luat. Chef Sorin Bontea a venit în ajutorul gospodinelor din România, dezvăluind rețeta detaliată pentru o pască fără aluat.
Deși pare greu de realizat, e vorba de un preparat extrem de simplu de făcut și, pe deasupra, durează doar 10 minute.
„Am aici o pască fără aluat sau puteți să îi spuneți și cheescake românesc. Pentru această rețetă, am nevoie ca toate ingredientele să fie la temperatura camerei. Nu este o rețetă complicată”, a spus Sorin Bontea într-un clip video postat pe Youtube.
Rețetă de pască fără aluat. Prepararea acestei rețete durează doar zece minute, a spus Sorin Bontea. După ce v-ați asigurat că aveți toate ingredientele trebuie să puneți aluatul obținut într-o tavă rotundă de copt.
Se poate servi simplă, ori presărată cu zahăr pudră și fructe lângă ea.
„Eu am o formă pe care am tapetat-o cu unt, zahăr și făină. Punem totul în formă și e gata, o bag la cuptor la 160 de grade, timp de o oră. După 60 de minute, așa arată pasca, am lăsat-o să se răcească și merge tăiată”, a mai spus Sorin Bontea.
Un nou studiu realizat de cercetătorii englezi a avut rezultate surprinzătoare privind scăderea substanţială a…
Peste 6.500 de persoane au apelat la Serviciul de ambulanţă Bucureşti - Ilfov în minivacanţa…
Sărbătorile pascale 2024 sunt un bun prilej pentru a transmite celor dragi, care nu sunt…
Salata de boeuf este unul dintre principalele preparate care se găsește pe mesele românilor în…
Săptămâna Luminată este săptămâna care urmează Învierii Domnului nostru Iisus Hristos. Pentru creștinii ortodocși, Săptămâna…
Dacă vă întrebați ce rezervă viitorul imediat apropiat nativilor, astrele spun că patru zodii vor…