Din cuprinsul articolului
Rețetă mănăstirească de gogoși de post. Gogoșile reprezintă unul dintre deserturile tradiționale românești, apreciate în mod deosebit în timpul postului.
Măicuțele din mănăstirile României pregătesc acest desert folosind diverse rețete, dar au și un secret special care conferă gogoșilor un gust minunat și o textură pufoasă în timpul postului.
Iată o rețetă simplă pentru gogoși de post:
Ingrediente:
Instrucțiuni:
Aceste gogoși de post sunt delicioase și pot fi servite ca atare sau alături de un gem de fructe sau orice altceva îți dorești.
Unul dintre secretele gogoșilor de post pregătite în mănăstiri constă într-un ingredient special adăugat în aluat: apa minerală.
Această apă minerală poate transforma textura gogoșilor într-o formă mai pufoasă și mai ușoară, fără necesitatea utilizării ouălor sau altor ingrediente de origine animală.
Beneficiind de varietatea și calitatea apelor minerale, acest ingredient poate oferi și o subtilă notă de savoare, sporind astfel gustul acestor delicii tradiționale.
Îndrăgitul actor Florin Piersic a fost operat joi seara la Spitalul Foişor din București. Potrivit…
Autorităţile din Marea Britanie au anunţat că refuză să semneze acordul Organizației Mondiale a Sănătății…
Ați fost stresat în ultima vreme, v-ați îngrășat sau ați aflat că tensiunea arterială sau…
Sunt momente în care pensionarul nu este găsit la domiciliu de către poștaș în ziua…
Designerul Mihai Albu, diagnosticat cu CANCER. Acesta și-a făcut public diagnosticul printr-o postare pe rețelele…
Astrologul Marian Golea a făcut o serie de previziuni pentru perioada următoare. Potrivit acestuia, se…