sâmbătă, mai 21, 2022

Rețineți data de 24 Aprilie. Daniela Simulescu, astrolog, a prezentat astrograma sărbătorilor pascale. Iată ce ne așteaptă!

„24 aprilie 2022. De data aceasta, Soarele se află în Taur. Deci este cazul să vedem cu toții momentul într-un mod mai practic. Adică, da, avem Învierea Domnului, dar noi cum îi putem urma exemplul? Ce anume să facem? Mai ales că avem atâtea preocupări financiare.

Te-ar mai interesa: Mesaje de Sfinții Constantin și Elena. Cele mai fr...

Simțim că nu mai putem funcționa ca până acum

Toți vobesc despre o viitoare criză alimentară/financiară. Luna se află în semnul Vărsătorului. Simțim că nu mai putem funcționa ca până acum și că trebuie să schimbăm ceva.

Exact ce nu îi place Taurului de care vorbeam mai sus. Cu alte cuvinte, trecem printr-o tensiune, luptă între ce simțim și ce facem.


Astrogama sărbătorilor pascale

Careul dintre Mercur și Saturn vine cu frustrări, dubii, momente de nesiguranță, tendința de a critica în mod excesiv și momente în care ne vom pune întrebări legate de propria moralitate. Adică, din cauza neajunsurilor și supărărilor, este posibil să uităm că suntem oamenii cu toții și să aruncăm cu pietre. După care să ne victimizăm la greu și să nu ne acceptăm greșeala.

Te-ar mai interesa: Ce salarii încasează medicii din România în 2022. ...

Astrele ne arată că trebuie să acceptăm că nu avem controlul suprem al vieții

Oarecum, în 2022, chiar avem un aspect provocator care numai post nu ne ajută să ținem. Vestea bună este că astrele ne oferă o scăpare: Stelliumul din Pești. Adică Venus, Marte, Jupiter și Neptun. Sperăm din tot sufletul să existe Dumnezeu, o forță, un spirit. Ceva mai presus de noi. Până și cei atei sau agnostici se vor uita spre cer și își vor dori să fie ceva acolo.

Concluzia: Astrele ne arată că trebuie să acceptăm că nu avem controlul suprem al vieții. Și că smerenia ne face oameni. Că așa ne acceptăm vulnerabilitatea și putem învia”, a spus Daniela Simulescu, potrivit DCnews.

Te-ar mai interesa: Tratament personalizat pentru pacienții oncologici...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private