miercuri, noiembrie 30, 2022

Astrolog român: „Vladimir Putin este programat să distrugă, e în zodia morții. Armata poate să se întoarcă împotriva lui. Nu am mai văzut așa ceva”.

Invitată la emisiunea „Subiectiv”, de la Antena 3, astrologul Cristina Demetrescu a prezentat, harta astrală a lui Vladimir Putin, despre care spune că are o karmă distructivă.

„De circa 23 de ani, la momentul acesta toate planetele lui atârnă în partea de jos a hărții”, avertizează astrologul.

Te-ar mai interesa: Studiu. Interacțiunea cu câinii crește activitatea...

Cristina Demetrescu spune când se termină războiul din Ucraina. ”Toate astrele indică acest lucru”

Astrolog român: „Vladimir Putin este programat să distrugă, e în zodia morții”

Putin este născut într-o zodie distructivă, care se numește și zodia morții și totul se poate întoarce împotriva lui, la un moment dat.

„Vladimir Putin este Balanță cu ascendent în Scorpion și cea din urmă e o zodie nu doar răzbunătoare, proiectează mult în afară.

Adică e clar că nu își dă seama că totul funcționează în Universul acesta pe baza legii atracției. Adică, nu ai cum să atragi la granițele tale forțe militare de apărare, dacă tu nu ai ceva malefic în cap.

Până la urmă e foarte greu de înțeles ce se întâmplă în momentul acesta, pentru că nu se știe cu cine duce acest război, că Ucraina e practic o țară luată ostatică de un terorist, un agresor și, practic, e un dublu război.

Te-ar mai interesa: Nu ignora transpirația urât mirositoare! Poate fi ...

Astrograma lui Putin: este un om puternic pe parte distructivă, practic este cumva programat să distrugă. De când este la putere, de circa 23 de ani, la momentul acesta toate planetele lui atârnă în partea de jos a hărții”, a subliniat astrologul Cristina Demetrescu.

„Armata poate să se întoarcă împotriva lui”

Astrologul român a mai adăugat că armata se poate să se întoarcă împotriva lui Putin prin demotivare, autosabotare, pentru că ”nu ai cum să scoți niște eroi din niște persoane care fură și distrug”.

Te-ar mai interesa: Alertă sanitară! Pericol mortal în coaja unei bana...

„Dacă cineva l-ar sfătui acum, i-ar spune să renunțe, să nu se ducă să cucerească ceva (…). Pe de altă parte, este a opta zodie de la Balanță, este o zodie distructivă, care se numește și zodia morții.

Eu am tot calculat în perioada asta și practic de când Saturn a coborât, el e pe cea mai de jos treaptă. Aceasta cădere este în trepte, nu bruscă. Destinul lui este pe Taur, care e zodia morții, dar și o zodie a distrugerii și stă mult și bine acolo, până pe 12 iulie 2023, deci nu este un tranzit rapid.

Te-ar mai interesa: Peste 70.000 de ore de consiliere psihologică pent...

Știți cum îl văd eu acum pe Vladimir Putin? Armata poate să se întoarcă împotriva lui prin demotivare, autosabotare, pentru că nu ai cum să scoți niște eroi din niște persoane care fură, distrug.

Aproape că eu nu am mai văzut așa ceva”, a mai punctat Cristina Demetrescu.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private