vineri, februarie 3, 2023

Revelionul nu va mai fi niciodată la fel! Din păcate, Dan Negru a făcut marele anunț. „Elitele morale trebuie sa fie mai valoroase decat cele intelectuale!”

Ediția Revelionului 2022 se anunță unul plin de surprize. Aflat la cel de-al 22-lea Revelion la Antena 1, Dan Negru, regele neîncoronat al programelor TV dintre ani, le-a oferit românilor un sfat.

„E al 22-lea meu Revelion şi am un singur sfat pentru cei mulţi: nu vă uitaţi pe ecrane în noaptea de Revelion. Sunt atât de puţine Revelioanele pe care le trăim împreună cu familia şi cu prietenii încât nu merită să vă pierdeţi nopţile pe ecrane, fie pe televizor, fie pe online.

Te-ar mai interesa: Poate un diabetic să bea cafea? Ce efect are băutu...

Aşa că meme-urile faimoase: Fac Revelionul cu Negru, eu v-aş sugera să nu faceţi Revelionul cu Negru.

Faceţi Revelionul cu prietenii, cu oamenii adevăraţi, nu cu ecrane”, a declarat Dan Negru la News Hour with CNN.


Revelionul nu va mai fi niciodată la fel! Din păcate, Dan Negru a făcut marele anunț

Deși se bucură de audiențe colosale, Dan Negru a anunțat miercuri seara, pe pagina sa de Facebook, că acesta este ultimul său Revelion în care va prezenta măști.

„E ultimul an in care prezint showul cu măști! Am făcut zeci de revelioane fără măști și in viitoarele mele revelioane, nu vor mai fi măști.

Ideea de vedete mascate ghicite de public e o invenție a TVR din anii ’70-’80.

Te-ar mai interesa: MANIFEST PENTRU ARMONIE ȘI FEMINITATE. Cum te preg...

„Cu mască, Fără mască „se numea programul și era prezentat de Simona Patraulea care a murit in 2018 la 87 de ani.

Astăzi formatul cu vedete mascate, „Scena Misterelor” care, recunosc, a copiat „Cu Mască/Fără Masca”al TVR-ului, e vandut și in Ungaria.

Nu știu dacă statul român, reprezentat de TVR, are vreun căștig din tranzacție si nici nu știu dacă TVR, ca orice fabrică de stat, a știut sa-si păstreze patrimoniul si să-si valorifice ideile. Nu prea cred…

Te-ar mai interesa: La ce să fim atenți în această perioadă. Medic: Po...

In prezentarea showului cu măști din Ungaria se spune că e „un concurs bazat pe franciza Masked Singer care provine din versiunea romanescă” „Masked Singer” e și el un format sud coreean, lansat in 2015 cu aceeași idee la bază, vedete mascate.

E datoria mea morală să spun ca ideea măștilor e din România anilor ’80 când se numea „Cu Mască, Fără Mască”.

Te-ar mai interesa: Adevărul despre măștile de protecție. S-a aflat du...

E mai bine sa eșuezi in condiții onorabile decat sa reușești prin fraudă!

Am revigorat ideea după 40 ani, in 2012 și anul asta o prezint pentru ultima dată.

Și dacă peste alți 40 de ani, prin 2060, când eu n-o să mai fiu pe aici 🤪 și altcineva o să reia idee, va fi onorabil să-i reamintească numele celei care a avut-o încă din anii’ ’70: Simona Patraulea.

Eu am fost doar un trecător prin acest format…

Spun toate astea pentru ca eu cred ca elitele morale trebuie sa fie mai valoroase decat cele intelectuale!”, a fost anunțul lui Dan Negru.

Te-ar mai interesa: Fiecare dintre noi avem celule canceroase în corp....

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private