Sari la conținut

REVOLTĂTOR! Gravidă obeză în travaliu, refuzată de 5 spitale pe motiv că poate rupe masa de operație

serviciul de ambulanta
Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei

Gravidă în vârstă de 28 de ani, o femeie din Bârlad a trecut prin chinuri inimaginabile, după ce a fost refuzată de 5 spitale, în timp ce se afla în travaliu, pe motiv că masa de operație nu ar fi susținut-o.

Gravida cântărea 170 de kilograme la o înălțime de 150 cm și a fost considerată un risc pentru cinci spitale superioare celui din Bârlad: Spitalul de Urgență Vaslui, două clinici universitare din Iași, spitalul județean Galați (tot spital universitar), Spitalul Universitar București, pe motiv că, din cauza greutății, nu o ține masa de operație și prezintă un risc imens la naștere, potrivit realitatea.net.

În cele din urmă, femeia însărcinată a fost transportată la Spitalul Pantelimon, din Bucureşti, cu o ambulanţă a Serviciului de Ambulanţă Vaslui, însoţită de medic, care a făcut un popas la Spitalul din Buzău, pentru ca pacienta să primească tratament.

Ajunsă la Spitalul Pantelimon, femeia a fost supuse unei operații de cezariană şi a născut un copil care cântăreşte 3,9 kilograme. Atât ea, cât şi bebeluşul, sunt în stare bună, potrivit cadrelor medicale.

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel