vineri, august 19, 2022

Rezultatele autopsiei lui Petrică Mîțu Stoian au fost trimise în Capitală, la Institutul de Medicină Legală Mina Minovici. Iar aici medicii legiști vor stabili dacă între decesul artistului și procedurile medicale la care a fost supus există sau nu o legătură directă.

Medicii legiști au descoperit în organismul artistului o cantitate prea mare de anticoagulante. De asemenea, plămânii artistului erau afectați de o bronhopneumonie severă, apărută în urma infectării cu SARS-CoV-2.

Te-ar mai interesa: Un asteroid imens se îndreaptă cu viteză spre Pămâ...

Impresarul și sora artistului au fost audiați

Legiștii spun că traumele asupra plămânilor cântărețului puteau fi produse din cauza unei presiuni mari care a fost aplicată peste un plămân deja afectat de boală. Însă acest aspect va fi clarificat de specialiștii IML din Capitală. Impresarul artistului și una dintre surori au fost audiați miercuri dimineață.

„Mi-a spus că l-a consultat medicul, că i-a recomandat 15 zile de stat acolo și că la ora 14 va intra pentru două ore și jumătate în acea cameră hiperbară. M-a sunat după ce a ieșit. Zicea a fost excelent. Am mai vorbit o dată la ora 9 seara. Zice mă duc să mă culc. Petre este mort și nu trebuia să se ducă acolo. Ne-am luptat să nu se ducă, dar a fost imposibil”, a declarat impresarul artistului.

Te-ar mai interesa: Țara în care tinerii sunt îndemnați să bea mai mul...

Alt pacient a ajuns la Urgențe după tratamentul la aceeași clinică

La acest tratament a fost supus și alt bărbat, la aceeași clinică din Cheile Nerei. El a ajuns în stare gravă la Spitalul Municipal din Timisioara.

„Pacientul este stabil hemodinamic, conștient, cooperant. A venit cu un pneumotorax drenat deja, cu o bulă de infizem pentru care se va interveni chirurgical după ce se tratează pneumonia de lob inferior. Este cu o fibroză pulomonara post-Covid”, a transmis purtătorul de cuvânt al Spitalului Municipal Timișoara.

Te-ar mai interesa: Planta care vindecă afecțiunile pancresului și aju...

Dincolo de anchetă, la Craiova, Petrică Mîțu Stoian a fost condus miercuri, pe ultimul drum. Ansamblul Doina Gorjului și colegii artistului, de la Ansamblul Maria Tănase au venit să își ia rămas bun.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private