sâmbătă, octombrie 1, 2022

Maria Dragomiroiu a fost una dintre prietenele bune ale regretatei cântărețe de muzică ușoară Mădălina Manole. Timp de 17 ani au făcut duete și au fost împreună în turnee. „Omul se cunoaște la bani și la drum lung.

Mădălina a fost sora mea mai mică”, a declarat de multe ori cântăreața de muzică populară. România a fost șocată pe 14 iulie 2010, când aceasta s-a sinucis, chiar în ziua în care împlinea 43 de ani.

Te-ar mai interesa: Albă sau negră: ce varietate de sare este mai sănă...

”N-a ajutat-o nimeni”

Denise Rifai a chestionat-o pe celebra cântăreață de muzică populară cu ocazia emisiunii „40 de întrebări”, la Kanal D, vizavi de relația pe care a avut-o cu Mădălina Manole.

„Îmi pare rău că a plecat așa. A fost sora mea mai mică, ne-am spus și bune, și rele. Am învățat una de la alta, Mădălina a însemnat mult. A acceptat și sfaturile mele. Ea a fost o fire depresivă. Era exigentă cu ea, își iubea enorm familia, dar sunt convinsă că ceva a canalizat-o spre acest destin. Ea simțea că ceva… Ea spunea că asupra familiei ei apasă un blestem, că s-ar putea să moară tânără. Nimeni n-a fost lângă ea. Mama era departe, se recăsătorise, iar omul de lângă ea nu a iubit-o destul încât să o salveze”, a comentat Maria Dragomiroiu.

Te-ar mai interesa: Mineralul esențial pentru buna funcționare a creie...

Toată lumea din familie știa ce vrea să facă și n-a ajutat-o nimeni. Dumnezeu s-o odihnească!”, a conchis Maria Dragomiroiu.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private