duminică, ianuarie 29, 2023

Maria Dragomiroiu s-a declarat nemulțumită de cât primește pensie, după 40 de ani petrecuți pe scenă. Astfel, dacă ar fi nevoită să trăiască doar din venitul lunar din pensie, artista care și-a dedicat peste patru decenii muzicii ar trăi la limita sărăciei.

În urmă cu ceva timp, între Maria Dragomiroiu și Elena Merișoreanu s-a iscat un adevărat conflict, totul pornind de la banii primiți de la stat.

Te-ar mai interesa: Cum să îți dezgheți în câteva secunde parbrizul cu...

”Cum aș putea să trăiesc eu?”

La acel moment, Maria Dragomiroiu a declarat că primește o pensie de 1.200 de lei.

”Eu am ieșit la pensie de o lună de zile și, după 40 de ani de muncă, am 1.200 lei. Cam cum aș putea să trăiesc eu? Eu, care am dăruit atâta bucurie oamenilor care îmi ascultă cântecele? Cum să trăiesc cu 1.200 de lei?”, spunea, în urmă cu ceva timp, Maria Dragomiroiu.

Această declarație a dat startul unor adevărate discuții între artistă și Elena Merișoreanu, ca ulterior Maria Dragomiroiu să spună exact ce sumă încasează de la stat, scrie spynews.ro.

Mai exact, artista spunea că primește, lunar, în jur de 2.000 de lei, și cu indemnizația, ajungea la 2.700 de lei.

Te-ar mai interesa: Antibioticul natural care face MINUNI. Leacul împo...

Cu toate acestea, Maria Dragomiroiu explica faptul că această sumă este una mult prea mică, ținând cont de perioada îndelungată petrecută pe scenă, dar și nevoile unui artist.

Soțul artistei a explicat, la acea oră, că nu s-a pus niciodată problema banilor, în special datorită faptului că Maria Dragomiroiu a știut întotdeauna cum să gestioneze sumele pe care le primea din concerte.

Te-ar mai interesa: Cancerul uterin: semne, simptome și rata de suprav...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private