Sari la conținut

Ritualuri de înfrumusețare înainte de o întâlnire importantă

Professional makeup artist and hairdresser are preparing a fashion model. Portrait of beautiful blonde girl with blue eyes. Isolated on white background

Fie că vorbim de o întâlnire de afaceri sau de o întâlnire cu o persoană dragă, cel mai important lucru este să ne simțim bine în propia piele. Cum faci acest lucru? Ei bine, există anumite ritualuri și trucuri de înfrumusețare pe care le poți face din timp pentru a avea mai multă încredere în tine. Te vei simți, automat, mai frumoasă și îl vei impresiona pe cel/cea cu care te vei întâlni.

  1. Buze, piele, păr, unghii frumoase și sănătoase

Poți obține acest lucru cu ajutorul ingredientelor pe care le ai deja în casă. Iată cum

Vrei buze senzuale și mari? Nimic mai simplu! Încearcă un scrub cu zahăr și miere pentru a elimina celulele moarte, apoi hidratează cu un balsam de buze

Amestecă o lingură de miere cu o lingură de zahăr, de preferat cel bun și întinde amestecul pe buze. Textura zahărului te va ajuta la stimularea sângelui și la eliminarea celulelor moarte.

Pentru păr aplică timp de 2 zile următoarea mască de păr – ulei de cocos, 2 picături de ulei de argan și un avocado. Zdrobește avocado, adaugă uleiurile și pune-ți masca în păr. Las-o să acționeze timp de 30 de minute. apoi clătește-te cu apă caldă și spală părul în mod obișnuit. Masca îți va hidrata intens firu de păr și îl va face mai strălucitor și mai rezistent.

Pentru a avea o pielea strălucitoare și frumoasă trebuie să te hidratezi atât din interior cât și din exterior. Uleiul de cocos rezolvă pielea crăpată și sensibilă, însă, 2 litri de apă, te vor ajuta să fii hidratată și energică.

Unghiile sănătoase se obțin prin pregătirea lor din timp. Aplică ulei de ricin cu 2 zile înainte de întâlnire. Uleiul de ricin le va oferi luciu și strălucire. De asemena, pe perioada iernii ia cu tine o cremă hidratantă pentru mâini.

A.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel