Sari la conținut

Româncă din Italia, arsă pe față după ce a fost stropită cu acid. Autoritățile susțin că a fost un atac planificat. Care este starea de sănătate a femeii și cine este atacatorul?

Sursa: Unsplash

Din cuprinsul articolului

O româncă din Italia a suferit arsuri grave pe față după ce a fost stropită cu acid în urma unui atac, în centrul Romei. Atacul a fost planificat, după cum susțin autoritățile care au preluat cazul.

Din nefericire, femeia nu își amintește detalii, susținând că totul s-a întâmplat foarte repede. Românca a fost atacată în plină stradă, în centrul Romei. Femeia susține că a fost lovită și apoi stropită cu acid de atacator.

Care este starea de sănătate a femeii?

După atac, românca a fost transportată și, ulterior, internată la spitalul Umberto Primo, în stare critică, după intervenția lucrătorilor de la 118.

Incidentul s-a petrecut pe o stradă de la periferia Romei Est, iar tot ceea ce își amintește este că a fost lovită și a căzut la pământ, după care a fost stropită cu acid.

Aceasta a fost transportată în cod roșu la spital, fiind în pericol de moarte. Din fericire, românca este acum în afara oricărui pericol, chiar dacă starea sa de sănătate rămâne critică, comunică stiridiaspora.ro.

Cine este agresorul?

Agresorul nu a fost încă găsit, deoarece femeia nu își poate aduce aminte detalii și nu știe ce s-a întâmplat înainte de a fi lovită. Anchetatorii susțin că este vorba despre un atac planificat.

Din primele cercetări, poliția crede că este vorba despre un bărbat. În acest caz, procurorul a deschis un dosar pentru vătămări foarte grave și se ia în calcul varianta ca infracțiunea să fie încadrată, în final, ca tentativă de omor, având în vedere gravitatea faptei.

Sarcina polițiștilor nu este una ușoară, căci atacul a avut loc dis-de-dimineață și pe străzile învecinate nu sunt camere de supraveghere care să fi filmat scena. Totodată, lipsa de martori va complica și mai mult ancheta, susțin polițiștii.

De asemenea, anchetatorii încearcă să audieze cât mai multe persoane apropiate femeii, deoarece aceștia susțin că este posibil ca atacatorul să o cunoască foarte bine pe femeie.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel