vineri, iunie 18, 2021

În timp ce suntem printre puținele țări din Europa care nu au în programa școlară educația sexuală, în timp ce adolescentele rămân însărcinate și avem un număr năucitor al avorturilor, în timp ce necunoașterea

naște monștri, Senatul a adoptat fără multă vâlvă așa numita Lege a inocenței copilăriei.  Proiectul de lege a fost susținut de Ninel Peia, un fost deputat PSD, care l-a inițiat din 2016, cu prevederi clare: 2 ani pedeapsă cu închisoarea pentru profesorii care fac educație sexuală în școli, fără acordul scris al părinților.

„De ce trebuie să omorâm inocența copiilor noștri, atunci când încă se mai joacă cu maimuțoii de pluș? În școlile copiilor noștri se introduc pe ascuns prozelitismul LGBT, pornografia și încearcă să distrugă și să distorsioneze mințile copiilor noștri”, a declarat

Ninel Peia pentru Digi24.

Ninel Peia n-are încredere în dascăli, pecizând că „ îi învață să facă sex, și nu îi învață educație sexuală” și susține că pe el l-a învățat tatăl lui „de la 12 ani tot ce trebuie”.

„Tatăl meu deja de la 12 ani mi-a explicat tot ce trebuie. La liceu aveam în primul rând profesorul de română și istorie, doamna dirigintă care era și profesoara de biologie, care ne-a explicat într-un mod nu atât de brutal, ce înseamnă protejarea din punct de vedere sexual”, a explicat Peia.

În expunerea de motive a proiectului său de lege, Ninel Peia vorbeşte despre pericolul comportamentelor

sexuale deviante, ca homosexualitatea.

Rezistenţa faţă de educaţia sexuală a crescut în ultimii ani, odată cu mişcarea pentru redefinirea familiei în Constituţie, însă rata nașterii la vârste fragede este în creștere.

„Se tem de faptul că elevii, copiii lor, vor învăța cum să facă sex, deși le-am spus de nenumărate ori că nu asta se întâmplă. Există o opacitate a celor care se opun, care nu vor să învețe, pur și simplu”, explică Daniela Drăghici, specialist advocacy Societatea pentru Educație sexuală și contraceptivă.

Ultimele stiri

Parteneri