luni, septembrie 26, 2022

Rostește această rugăciune joia! Îngerul păzitor te va feri de rele și te va ocroti. Rugăciunea rostită în fiecare joi este pentru iertarea păcatelor și …

Dacă ai credință și vrei să fii ocrotit, rostește această rugăciune către Îngerul tău păzitor, în fiecare zi de joi, pentru purificarea sufletului și pentru iertarea păcatelor.

Despre această rugăciune, se spune că datează din cele mai vechi timpuri și că ar face minuni celui care o rostește. Încearcă să faci și tu asta și vezi cum îți merge. Poate că te va ajuta când problemele te asaltează și nu mai știi încotro s-o apuci.

Te-ar mai interesa: Preotul Visarion Alexa ar putea ajunge după gratii...

Așadar, rostește această rugăciune în fiecare zi de joi, rugăciune despre care se spune că are puterea de a ierta păcatele și a purifica sufletul, notează preotul.ro.

Rugăciunea zilei de joi

“Sfinte îngere, cel ce stai înaintea la al meu suflet, nu mă lăsa pe mine, nici nu te depărta de mine.

Nu da loc celui viclean, ca să-mi stăpânească sufletul.

Întărește mâna mea cea slabă și neputincioasă și mă îndreptează la calea cea drepta. Așa, sfinte îngere al lui Dumnezeu, păzitorul și acoperitorul sufletului meu celui, iartă-mi toate cu câte te-am mâhnit în toate zilele mele și orice am greșit în această zi.

Te-ar mai interesa: SCHIMBARE TOTALĂ! Mesajul Anamariei Prodan pentru ...

Acoperă-mă în această noapte și mă păzește de toată ispita celui potrivnic, ca să nu mânii cu nici un păcat pe Dumnezeu; și te roagă pentru mine către Domnul, ca să mă întărească întru frica Sa și vrednic să mă arate pe mine, robul Său, bunătății Sale.

Amin”.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private