vineri, septembrie 30, 2022

Rugăciunea este calea către un suflet liniștit și potrivit unor medici, chiar către îndepărtarea bolilor. Una dintre cele mai puternice rugăciuni este către Maica Domnului și este considerată a fi făcătoare de minuni, întrucât ne ajută să ne îndeplinim toate dorințele.

De-a lungul timpului, această rugăciune a fost rostită de oameni cu probleme grave de sănătate, iar aceștia au fost uimiți de puterea ei.

Te-ar mai interesa: Moarte suspectă. Un medic cunoscut, din București,...

Rândurile de mai jos pot fi rostite în orice moment al zilei, atunci când ai probleme și te simți neputincios. Citește această rugăciune atunci când simți că nu mai poți și ai nevoie de ajutor, pentru că Dumnezeu și Fecioara Maria ți-l vor oferi.


„Sfântă Maria, mă îndrept plin de încredere către Tine, cerându-ți ajutor! Cred cu tărie că mă vei asculta în necazul meu și mă vei sprijini când îmi este greu. Spre a-ți arăta recunoștința mea, îți făgăduiesc să fac cunoscută și altora această rugăciune. Te rog, cu umilință, să îmi aduci liniște în tristețea și durerile mele.

Te-ar mai interesa: Câștigător al premiului Nobel: Acesta este aliment...

În numele negrăitei rugăciuni și bucurii care ți-a cuprins inima când ai oferit adăpost Mântuitorului lumii în casa ta din Betania, te impor, roagă-te pentru mine și familia mea ca să-l păstrăm pe Dumnezeu în inimă astfel încât să ne învrednicim a primi ajutor în nevoile noastre, mai ales în durerea care mă copleșește acum (se spune dorința). Te implor, Ajutătoarea celor aflați în suferință, înfrânge orice greutăți precum ai înfrânt balaurul care șade la picioarele tale.

Te-ar mai interesa: A murit Alexandru Arșinel, la 83 de ani! „Zilele î...

Se spune rugăciunea Tatăl Nostru, iar apoi:

„Bucură-te Marie, cea plină de Dar, Domnul este cu Tine! Binecuvântată ești tu între femei și binecuvântat este rodul pântecului tău care a născut pe Mântuitorul sufletelor noastre Iisus Hristos.

Sfântă Marie, Maica de Dumnezeu, roagă-te pentru noi păcătoșii acum și în ceasul morții noastre. Amin”

Pe 15 august, creștii ortodocși sărbătoresc Adormirea Maicii Domnului. Sărbătorirea Fecioarei este unul din cele mai importante evenimente creștine. Ea este cunoscută popular ca Sfânta Maria Mare, dar și ca Adormirea Maicii Domnului. Ea este considerată ziua în care se despart lunile călduroase de cele reci.

Te-ar mai interesa: Cel mai nociv aliment pentru creier. Prof. dr. Vla...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private