miercuri, decembrie 7, 2022

Rugăciunea către Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil. Ne protejează de tot ce este rău și se rostește ori de câte ori este nevoie: 

Creștinii ortodocși îi sărbătoresc în fiecare an, în ziua de 8 noiembrie, pe Sfinții Arhangheli Mihai și Gavriil.

Tot astăzi se rostește și rugaciunea Sfinţilor Arhangheli, care este o rugăciune de protecţie în vreme de nevoie.

Se cheamă prin rugăciune cu credinţa pe Arhanghelul Mihail, comandantul ostirilor cereşti şi Arhanghelul Gavriil care este vocea lui Dumnezeu.

Te-ar mai interesa: Cancerul care afectează 1 din 8 bărbați. Oncolog: ...

Sfintele puteri netrupeşti intervin împotriva necuratului pentru tot creştinul după trebuinţă.

Potrivit crestinortodox.ro, Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil, sărbătoriţi la 8 noiembrie de către credincioşii ortodocşi, fac trecerea de la venerarea sfinţilor şi a moaştelor la cultul îngerilor.

Sărbătoarea Sfinţilor Arhangheli Mihail şi Gavriil datează din secolul al V-lea. La început, a fost o simplă aniversare a sfinţirii unei biserici a Sfântului Mihail, aceasta fiind ridicată la ordinul lui Arcadius din Constantinopol.

Cu timpul, praznicul a ajuns să se adreseze şi Sfântului Gavriil, ca apoi să devină sărbătoarea închinată tuturor Sfinţilor Îngeri, mai notează crestinortodox.ro.

Te-ar mai interesa: Pulsul mare triplează riscul de accident vascular ...

Rugăciune puternică către Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil

„Preaslăvit prinţ al oştirilor cereşti, Sfinte Arhanghele Mihaile, apără-mă pe mine, robul/roaba lui Dumnezeu (Numele) şi pe (Numele) copiii, soţul (soţia), părinţii, etc. de duhurile rele răspândite în văzduh, de răutatea oamenilor, de tot ce-i mânie, urgie, necaz, boală şi nenorocire pe acest pământ.

Ne punem sub ocrotirea ta şi avem încredere în ajutorul tău! Apără-ne cu Preasfânta Cruce a lui lisus Hristos, Domnul nostru, care cu adevărat S-a răstignit şi a pătimit pentru iertarea şi salvarea oamenilor de la chinurile veşnice!”

Te-ar mai interesa: Cum știi dacă suferi de ficat gras: Trei semnele d...

AMIN

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private