Sari la conținut

Rugăciunea pe care prof. Constantin Dulcan o rostește de 7 ori! Are puteri miraculoase: „Arsenie Boca ne sfătuia ca, la necaz, să spunem de şapte ori această rugăciune”

Prof. dr. Constantin Dulcan
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Sfaturi de aur de la prof. dr. Dulcan

Marele profesor Constantin Dulcan, explică cum poate rugăciunea să ajute oamenii și cât de importantă este în dezvoltarea neurologică a oamenilor. Rugăcinea rostită de marele profesor neurolog.

https://youtu.be/DS-HIzSmFkY

Constantin Dulcan a dezvăluit, în cadrul podcastului lui Damian Drăghici, că, atunci când are necazuri, urmează sfatul părintelui Arsenie Boca, și anume, rosteşte de şapte ori rugăciunea „Tatăl nostru”.

Arsenie Boca sfătuia că ori de câte ori vrei ceva, să rezolvi ceva, să spui de şapte ori ”Tatăl Nostru”. Și eu o fac pe degete de multe ori. Trebuie să-i mulțumiți lui Dumnezeu în fiecare secundă că trăiți. Un profesor american spunea că în fiecare oră să ai zece secunde tăcere, de liniște, în care să te regăsești și să mulțumești lui Dumnezeu.

Evitați toată viață tristețea! Necazurile înseamnă moartea, boală. Optimismul înseamnă viață. Dumnezeu nu ne vrea triști, ci că El, cu bună dispoziție. Cei ce au fost în moarte clinică au povestit apoi că niciodată nu au fost pe pământ să simtă o iubire atât de copleșitoare că acolo, aproape de lumina. Asta înseamnă să speri, să nu disperi”, a spus profesorul Dulcan.

Reputatul profesor susţine că e dovedit științific faptul că „rugăciunea poate schimbă lucruri” şi explică modul în care rugăciunea funcţionează.

„Rugăciunea poate schimba lucruri. Un doctor de la Harvard povestește într-o carte cum vine o energie la un muribund al unor oameni care se roagă. Cu cât mai mulți oameni se roagă în același sens, cu atât mai bine.

S-au făcut experiențe la Harvard. Se iau 10 oameni cu insuficienţă cardiacă X, alți 10 în alt lot, cu aceeași boală. Pentru unii se roagă, pentru alții nu. Iar cei pentru care se roagă oamenii se vindecă mai repede. S-au făcut experimente! Pentru că ei trimit un câmp de energie unei entități. Și să faci un om să râdă și să fie fericit înseamnă să i-L dai lui Dumnezeu”, a menționat profesorul.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel