Sari la conținut

Rune 23- 29 ianuarie. Noroc pe toate planurile pentru ACEASTĂ zodie. Mihai Voropchievici, atenționare pentru Fecioare

Mihai Voropchievici
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Mesajul saptamanal al runelor

Rune 23- 29 ianuarie. Noroc pe toate planurile pentru ACEASTĂ zodie. Mihai Voropchievici, atenționare pentru Fecioare

Runele vin cu vești extraordinare pentru Scorpioni, care sunt răsfățații ultimii săptămâni din ianuarie.

Mihai Voropchievici dezvăluie cele mai importante predicții astrologice pentru ultima săptămână din luna ianuarie 2023, potrivit fanatik.ro.

Rune 23- 29 ianuarie: Berbec- Renaștere

Berbecii se pregătesc să înceapă o viață nouă. Pentru ei vine un moment de schimbare, de noutate. Au parte de un soi de revigorare sau de renaștere în planul disponibilităților fizice sau psihice. Pentru nativii de foc a sosit momentul să acționeze ferm!

Taur- Mesaj important

Pentru Tauri, urmează o perioadă de comunicare intensă. Atenție, Tauri! Veți primi un mesaj important și este bine să îl recepționați și să-l tratați cu seriozitate. Acest mesaj e foarte important pentru deciziile pe care le veți lua.

Gemeni- Relaxare

În cazul Gemenilor, runa are un mesaj dublu. În primul rând, dragi Gemeni, sunteți sfătuiți să vă relaxați. Apoi, cineva foarte apropiat dumneavoastră se bucură de o sănătate excelentă. Faceți-i o vizită ca să vă convingeți că nu există motive de îngrijorare.

Rune 23- 29 ianuarie: Rac- Bătălie câștigată

Racii vor susține o mică bătălie în săptămâna 23-29 ianuarie. Nu trebuie să se îngrijoreze că vor ieși câștigători oricum din această problemă. Cu dialog, orice se poate rezolva.

Leu- Schimbare importantă

Leii rămân în așteptarea unei schimbări foarte importante acasă, în curând. Trebuie să fie pregătiți, vor fi momente deosebite pentru ei.

Fecioară- Atenție! Dispută

Fecioarele au o rună care le aduce uraganul în viață! Trebuie să își unească toate forțele pentru a susține o bătălie furtunoasă sau o dispută, dar să rămână calme, căci totul se aranjează!

Rune 23- 29 ianuarie: Balanța- Rezistență

Balanțele sunt încurajate să fie puternice, să fie mai rezistente la orice situație ar întâmpina. Dați dovadă de forță, energie și tărie. Cu voință, toate trec.

Scorpion- Noroc pe toate planurile

Scorpioni, sunteți niște învingători pe toate planurile! Wunjo, cea mai norocoasă rună, este alături de voi toată săptămâna.

Săgetător- Mobilizare de forțe

Săgetători, trebuie să vă mobilizați toate forțele pentru a vă consolida poziția în familie, societate sau la serviciu. Veți triumfa!

Rune 23- 29 ianuarie: Capricorn- Călătorie

Capricorni, astrele vă anunță o călătorie. Să vă faceți bagajele, căci un voiaj interesant vă așteaptă.

Vărsător- Schimbare de tactică

Vărsători, să fiți foarte atenți! Veți fi nevoiți să abordați altfel problemele care sunt în vizorul vostru. Schimbați, așadar, tactica.

Pești- Răbdare

Pești, runa vă șoptește să aveți răbdare. Nu e indicat să forțați mâna norocului, cel puțin nu în săptămâna care vine. Surprizele plăcute vor veni doar pentru cei care au răbdare, pentru cei care știu să aștepte.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel