Sari la conținut

RUNE 29 mai- 4 iunie. Mihai Voropchievici anunță schimbări MAJORE pentru ei: Să fie pregătiți!

mihai voropchievici horoscopul săptămânal
Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei
Mihai Voropchievici, numerolog

Predicții rune. Începutul lunii iunie vine cu vești extrem de importante pentru nativii din Leu, Fecioară sau Capricorn.

Berbecii și Scorpionii sunt atenționați să aibă răbdare, iar Racii au protecție divină. Cei care câștigă pe toate planurile în săptămâna care urmează sunt nativii din Vărsător.

Mihai Voropchievici vine cu cele mai așteptate previziuni ale acestei perioade, pentru toate cele 12 semne zodiacale, potrivit fanatik.ro.

RUNE 29 mai- 4 iunie. Berbeci- Schimbare de tactică

Berbecii primesc o atenționare. Este cazul să abordeze altfel problemele care îi interesează. Este cazul să schimbe tactica. Dacă vor schimba tactica, vor avea surpriza să vadă că necazurile pot fi depășite. Încăpățânarea nu își are locul în felul în care gestionează anumite situații din viața lor.

Citeste si:

Taur- Cadou

Taurii primesc o certitudine. Cineva care se gândește intens la ei le trimite un cadou minunat. Intră, așadar, și în iunie cu daruri de la alții. Așadar, oamenii dragi sufletului lor nu i-au uitat. De altfel, Taurii au cam tot fost cadorisiți în luna mai. Lucrurile bune nu pleacă din calea lor în buza verii.

Gemeni- Încep o viață nouă

Gemenii sunt pregătiți să înceapă o viață nouă. Un soi de revigorare, renaștere, în planul disponibilităților fizice, cât și psihice. Pentru ei, o schimbare majoră era necesară. De mult au tot plănuit să facă lucrurile în alt mod.

RUNE 29 mai- 4 iunie. Rac- Protecție divină

Racii au protecție și siguranță în săptămâna 29 mai – 4 iunie 2023. Sunt protejați de toate forțele malefice care îi înconjoară. Racii sunt, de altfel, ceva mai sensibili, iar faptul că acum vor fi sub protecție divină le va ridica destul de mult moralul.

Leu- Schimbări majore

Leii sunt atenționați cu surle și trâmbițe să fie pregătiți pentru schimbări majore, chiar din primele zile. Au parte de gânduri bune, așadar. La fel ca în cazul Gemenilor, și lor le prinde bine o schimbare de macaz, mai ales că ei pot duce multe greutăți în spate. Au multă energie și vitalitate.

Fecioară- Cadou surpriză, bani și vești bune

Fecioarele primesc vești bune. Primesc un cadou-surpriză sau, pur și simplu, o sumă de bani importantă. Dacă nici cu astfel de surprize nu sunt mulțumite, înseamnă că sunt prea pesimiste! Au numai motive de bucurie în următoarele șapte zile.

RUNE 29 mai- 4 iunie. Balanță- Discuții

Balanțele, în sfârșit, găsesc răspunsul sau rezolvarea unei probleme, asta dacă angajează o discuție sinceră cu ceilalți membri ai familiei. Trebuie să se deschidă mai mult în a cere sfaturi de la cei dragi. Pot fi ajutați de unde nu se așteaptă.

Scorpion- Răbdare

Scorpionii trebuie să aibă răbdare. E bine să nu forțeze mâna norocului întrucât toate surprizele plăcute sunt pregătite doar pentru cei care au răbdare și știu să aștepte.

Săgetător- Provocări ce trebuie depășite

Săgetătorii au o săptămână în care trebuie să aibă forță, tărie, deoarece intră într-o perioadă cu ceva greutăți. Runa le spune că vor depăși provocările.

RUNE 29 mai- 4 iunie. Capricorn- Bătălia se câștigă cu calm

Capricornii au chef să susțină o mică bătălie. Runa le spune că nu trebuie să fie îngrijorați. Pot câștiga și fără acea bătălie. Așadar, nu este nevoie să se angreneze în conflicte. Pot fi depășite anumite situații și fără să ridice tonul.

Vărsător- Câștig pe toate planurile

Vărsătorii sunt câștigătorii săptămânii, căci au runa Wunjo. Dau lovitura pe absolut toate planurile în săptămâna următoare.

Pești- Alarmă falsă

Peștii au un mesaj dublu. Primesc sfatul de a se relaxa. Teama că cineva drag e în suferință nu se justifică. Omul pentru care își fac griji nu are nicio problemă de sănătate.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.