Sari la conținut

5 sfaturi pentru a distruge grăsimea viscerală. Reduceți riscul de boli de inimă și accident vascular cerebral

Grasime viscerala
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
De ce nu pot slabi unele femei, orice ar face

Un exces de grăsime viscerală vă poate crește riscul de cancer, diabet și boli de inimă, printre alte afecțiuni periculoase.

Grăsimea viscerală este un tip diferit de grăsime față de grăsimea subcutanată, care este situată chiar sub piele. În schimb, aceasta este depozitată adânc în interiorul burții, ceea ce o face greu de văzut. O anumită cantitate este necesară pentru a proteja și izola organele vitale.

Cu toate acestea, excesul este un motiv de îngrijorare din cauza potențialelor riscuri asociate pentru sănătate, cum ar fi diabetul, accidentele vasculare cerebrale și bolile de inimă.

Ținând cont de acest lucru, un expert a împărtășit cinci modalități de a reduce grăsimea viscerală.

Antrenorul personal și fostul fotbalist profesionist, Jay Conroy – care lucrează alături de specialiștii în nutriție Bio-Synergy, a declarat: „Cele mai bune modalități prin care i-am făcut pe clienții mei să ardă grăsimea viscerală încep cu câteva elemente de bază.”

Acestea sunt:

  • Controlul porțiilor
  • Concentrarea pe exerciții bazate pe cardio
  • Schimbarea tipului de cereale pe care le consumați cu cereale integrale
  • Obținerea unui somn bun în mod regulat
  • Consumul de grăsimi sănătoase.

Controlul porțiilor

Jay a spus: „Știu că este mai ușor de spus decât de făcut, dar mărimea porțiilor poate fi de mare ajutor.

„Simpla schimbare a mărimii porțiilor poate reduce instantaneu grăsimea viscerală cu 12 procente.

„Vă recomand să folosiți farfurii mai mici.”

Cardio

„Fie că este vorba de alergare, canotaj, ciclism, mersul pe jos, pentru doar 30 de minute, îmbunătățirea rutinei cardio poate avea un impact semnificativ asupra reducerii grăsimii viscerale și hepatice”, a spus el, potrivit Express.

„Odată ce aveți acest lucru ca o rutină după două săptămâni, poate deveni foarte ușor să introduceți antrenamentul bazat pe rezistență pentru a vă zdrobi cu adevărat cifrele din parc.”

Cereale integrale

El a explicat: „Acum, unii oameni vor să își reducă grăsimea de pe burtă.

„Deoarece nu puteți viza în mod specific anumite zone pe care doriți să le pierdeți în greutate, am constatat că clienții mei care au trecut la cereale integrale, ovăz integral, secară și grâu bulgur au constatat o reducere uriașă a grăsimii abdominale, așa că acest lucru ar trebui să pună un zâmbet pe fețele celor care doresc să reducă balonarea și dimensiunea stomacului.”

Somnul

„Nu pot să nu subliniez importanța unui somn bun și, în opinia mea, este cea mai ușoară și mai simplă schimbare care se poate face”, a spus Jay.

„Prin setarea unei alarme sau prin luarea unei decizii conștiente de a opri telefonul cu 60-90 de minute înainte de culcare poate avea o îmbunătățire uriașă asupra calității somnului.

„Acest lucru va ajuta organismul dumneavoastră să funcționeze mai bine pe parcursul nopții și va ajuta la ciclul de ardere a grăsimilor în comparație cu persoanele cu obiceiuri de somn proaste.”

Grăsimi sănătoase

El a adăugat: „Acest lucru ar putea suna ca o mare contradicție, deoarece nu ar trebui să mănânci grăsimi, nu-i așa? Greșit!

„Grăsimile sănătoase s-au dovedit a fi în beneficiul persoanelor care doresc să reducă dimensiunea deșeurilor și, de asemenea, pentru a îmbunătăți funcția creierului.

„Amintiți-vă că grăsimile trans sunt „băieții răi”, iar grăsimile mononesaturate sunt „băieții buni”.”

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel