Sari la conținut

Imagini de infarct cu Pamela Anderson. Cum s-a fotografiat la 55 de ani

Sursă FOTO: WOWBIZ

Din cuprinsul articolului

Imagini de infarct cu Pamela Anderson. Cum s-a fotografiat la 55 de ani! Fotografiile au făcut înconjurul lumii, căci nimeni nu se aștepta să o mai vadă AȘA!

De când a devenit celebră, în anii 1990, datorită rolului principal din Baywatch, Pamela Anderson a fost celebră din diverse motive. Din nefericire, notorietatea pe care a primit-o și consecințele acesteia au fost rareori ceea ce a căutat: faima, corpul și banii ei au fost adesea percepute ca fiind ceva ce alții puteau lua, consuma și savura.

Anul trecut, vedeta s-a alăturat unei lungi liste de vedete feminine cărora li s-a dedicat un film biografic și/sau un documentar fără acordul lor.

Într-un interviu acordat săptămâna trecută revistei Variety, Pamela a calificat drept „zdrobitor” Pam and Tommy, serialul TV biografic Disney+ cu Lily James și Sebastian Stan, care recreează cele mai întunecate momente ale căsniciei sale cu Tommy Lee de la Motley Crue.

De-a lungul carierei sale, povestea vieții și faima ei i-au fost furate și au fost spuse prin cuvintele și obiectivele camerelor de filmat ale altora.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Interview Magazine (@interviewmag)

Cum s-a fotografiat la 55 de ani

Fotomodelul Pamela Anderson trăiește o renaștere a carierei sale, în această nouă etapă a vieții sale. Dar nu tocmai în actorie, ea se dedică acum altor proiecte.

Între lansarea cărții sale autobiografice „Love” și seria documentară cu platforma de streaming Netflix „Pamela Anderson: A Love Story”, vedeta a fost în ochii întregii lumi.

Iar ca modalitate de a-și promova noile proiecte, a pozat pentru unele instituții media, precum Variety și, recent, Interview Magazine, unde s-a afișat într-o ședință foto complet goală.

„Eu am creat un personaj, iar ei au hrănit monstrul”, a declarat actrița în vârstă de 55 de ani în interviu.

Cu acest nou documentar Netflix, Pamela, A Love Story, actrița în vârstă de 55 de ani își revendică narațiunea în jurul poveștii sălbatice, dramatice și incredibil de interesante a vieții sale, în propriile ei cuvinte.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Interview Magazine (@interviewmag)

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel