Sari la conținut

RUNE 7 decembrie. Noroc pe toate planurile pentru ACEȘTI nativi. Atenționare specială pentru Fecioare

RUNE 7 decembrie. Noroc pe toate planurile pentru ACEȘTI nativi. Atenționare specială pentru Fecioare

Runele sunt simboluri magice străvechi care pot fi folosite pentru a prevedea viitorul, pentru vindecare și pentru a intra în contact cu divinitatea.

În același timp, runele pot deschide poarta către subconștient și pot da curaj acțiunilor complicate.

Iată care sunt predicțiile runelor, potrivit sfatulparintilor.ro, pentru ziua de miercuri, 7 decembrie, 2022.

RUNE 7 decembrie: BERBEC- Răbdare

Runa etalata – ISA (cu fata in sus). Este un timp in care sa vezi si alte oportunitati care pot fi mai profitabile. Ia-ti timp si cauta drumul bun. Ai incredere in ce simti si vezi semnele ca timpul este potrivit sa treci la actiune.

O lipsa de finante poate fi preocuparea de la acest moment. Daca e asa, rezista pentru ca o schimbare va veni cu siguranta atunci cand iarna se transforma in primavara. Doar ai rabdare.

TAUR- Norocosul zilei

Runa etalata – Inguz : Situatia ta prezenta sau viitoare iti este favorabila. In viata, exista faze si faze. Faza ta de acum are un final favorabil. Daca primesti acest mesaj si aceasta runa, considera-te norocos.

Al doilea aspect al acestei extrageri este sa scapi de vechi si sa faci loc pentru nou.

GEMENI- Moment benefic

Runa etalata – KENAZ. Aceasta este runa deschiderilor. Lumina patrunde acum puternic si disipa norii.

Prin constiinta luminii, ai acum parte de o intelegere mai inalta si poti fi in stare sa raspandesti si tu lumina si intelegere asupra altora. Tu esti acum centrul in care fortele armoniei si ale bunavointei se intalnesc.

RUNE 7 decembrie: RAC- Momentul vindecării

Runa etalata – Nauthiz : Runa te avertizeaza ca poti fi intr-o situatie ce are legatura cu o problema mai veche ce nu a fost rezolvata niciodata. De aceea reapare in viata ta. Trebuie sa confrunti ce a ramas in tine nevindecat.

Nu e nimeni in afara ta de vina pentru nimic si nici nu poti schimba oamenii. Poti sa incerci sa ii pedepsesti insa nu iti rezolvi propria problema. Lasa defectele altora deoparte si ocupa-te de propria persoana.

LEU- Reînnoire

Runa etalata – Sowulu: Runa simbolizeaza o sursa stralucitoare si inepuizabila de energie, reinnoirea, speranta unei reusite.

Daca ai un proiect care stagneaza de multa vreme, aceasta runa indica faptul ca in curand se vor sparge blocajele si poti continua ce ti-ai propus.

FECIOARA- E timpul să „ataci”

Runa etalata – Tiewaz : Sfatul pe care il primesti prin aceasta runa este sa manifesti perseverenta si alte calitati martiale. In unele cazuri, sunt bune si asa zisele atacuri frontale.

Unele fortarete sunt cucerite de furtuni, uneori cu un pret platit. Acum este timpul sa “ataci”, dar nu uita ca rabdarea este o virtute de baza ca sa cuceresti ce doresti.

RUNE 7 decembrie: BALANȚA- Succes asigurat

Runa etalata – URUZ (cu fata in sus). Nu lasa oamenii negativi sa te traga in jos. Vei reusi daca te focusezi profund pe calea ta in continuare.

Succesul iti este asigurat daca abordezi fiecare provocare din calatoria prin viata cu tarie si determinare.

SCORPION- Testare

Runa etalata – ANSUZ (cu fata in sus). Ansuz sugereaza aici ca poate veni un interviu sau o testare.

Daca este cazul, pregateste-te si foloseste-ti inteligenta in avantajul tau. Ai multe de spus, dar trage aer in piept si ia-ti timp sa gandesti inainte sa vorbesti.

SĂGETĂTOR- Echilibru și armonie

Runa etalata – Dagaz: Aceasta runa are o simbolistica pozitiva. Ea face referinta la viata traita dupa principia sanatoase, de echilibru si armonie.

La locul de munca se anunta reusite, daca gestionezi corespunzator situatia si evaluezi corect riscurile.

RUNE 7 decembrie: CAPRICORN- Călătorii

Runa etalata – Ehwaz: Aceasta runa simbolizeaza razboinicul (doi cai inhamati la carul de razboi). Ea reprezinta calatoriile, locurile indepartate si evenimentele care nu au trecut inca.

Ea mai poate fi reprezentarea grafica a lui Sleipnir, calul cu 8 picioare al zeului norvegian Odin. El simbolizeaza fluiditatea si miscarea lina. Ehwaz reprezinta energia, forta, miscarea, desi nu neaparat rapida.

VĂRSĂTOR- Momentul iertării

Runa etalata – GEBO (cu fata in sus). Relatiile si conexiunile dintre oameni sunt proeminente acum. Este un timp pentru a promova armonia si echilibrul din familia extinsa.

Este si un timp ideal sa oferi cadoul iertarii si smereniei celor pe care ii iubesti si la care tii. Fii generos cu familia ta si cu cei iubiti.

PEȘTI- Inspirație creativă

Runa etalata – Inguz : Inguz este numita dupa zeul eroic Ing care a unit poporul viking si i-a lasat in pace si armonie. Asadar, Inguz este unitate, pace, intelegere si armonie, dar simbolizeaza si dragostea de netagaduit intre partenerii romantici.

Inguz mai reprezinta completitudinea rezultata dupa o nastere, dupa un orgasm masculin. Este asociata cu intregirea, cu sexualitatea sanatoasa si cu familia puternica si afectuoasa. Anunta un camin sigur si sanatos. Inguz este protectoare si contine ideea farului calauzitor. Este lumina ce se vede in intuneric, deci inspiratie creativa.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel