joi, mai 26, 2022

Carmen Harra, clarvăzătoare, a făcut un nou anunț despre sfârșitul războiului. Aceasta susține că lucrurile vor fi mai clare pe 25 martie, 2022, fiind o zi decisivă pentru întreaga lume.

Clarvăzătoarea spune că în jurul zilei de 25 martie, 2022, lucrurile se vor liniști și conflictul se va termina sau, dimpotrivă, acesta va deveni al Treilea Război Mondial.

Carmen Harra susține, de asemenea, că următoarele zile vor fi decisive și pentru Putin. Rușii încep să se trezească, iar din acest conflict va ieși trădat.

Te-ar mai interesa: Și remediile naturiste pot interacționa în mod neg...

Carmen Harra, despre sfârșitul războiului

„Până de Buna Vestire ceva se întâmplă. Lucrurile sunt foarte tensionate şi pe muchie de cuţit şi lumea acţionează pe emoţii negative, pe spaimă şi pe frică.

Adevărul este că, în acest moment, există două posibilităţi: sau Rusia se asociază cu China şi ei se simt atunci foarte puternici si nu le mai este frică de restul lumii, sau China nu va adera la această alianţă cu Rusia, sub influenţa NATO, a Americii, deşi China ar fi preferat să fie asociată Rusiei, nu NATO.

Pericolul îl reprezintă, de fapt, China, este un pion important pe tabla de şah. Şi poziţia ei va determina dacă Putin se simte destul de puternic să atace restul lumii.

Te-ar mai interesa: Pietrele la rinichi. Simptomul care apare dacă te ...

El acum este într-o stare de nebunie dusă la maximum. Toată lumea pentru el este trădătoare. El din această bătălie iese înjunghiat.

Plata vine şi pentru el, iar următoarele zile sunt definitorii” a dat asigurări celebra clarvăzătoare în emisiunea Starea de veghe, potrivit Antena 3.

Există două posibilități

„Războiul poate merge în două direcţii: sau se aplanează undeva într-un mod miraculos, sau escaladează în ceea ce numim al Treilea Război Mondial. Am avut această viziune nefericită, cu bazele militare ale Americii atacate.

Te-ar mai interesa: Ritual pentru îndeplinirea celor mai mari dorințe,...

Este posibil să se detensioneze situaţia acum până la Buna Vestire, după asta lucrurile ies de sub control. Părerea mea e că nu ne putem permite acest război şi că el de fapt nu se va întâmpla.

Ceea ce se întâmplă este un genocid, Putin este acuzat de crime de război, se simte trădat şi încolţit de cei din jurul lui, toţi vor să se detaşeze de el.

Apoi sunt nişte manevre politice care vor intra în joc în următoarele zile şi care l-ar putea face să-şi reconsidere nebunia. Şi dacă are vreo şansă să-şi scape măcar pielea, şansa asta o are în următoarele zile”, a spus clarvăzătoarea.

Te-ar mai interesa: Guvernul a aprobat legea care va permite personalu...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private