Sari la conținut

RUNE, 8 noiembrie | Avertizare pentru acești nativi: Atenție mare la noii prieteni, să nu aveți încredere…

rune mistice
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Rune pentru luni, 29 ianuarie

RUNE, 8 noiembrie | Avertizare pentru acești nativi: Atenție mare la noii prieteni, să nu aveți încredere… Iată ce mesaje transmit runele pentru toate semnele:

BERBEC

Runa etalata – Gebo: Runa Gebo simbolizeaza unirea a doua forte in beneficiul ambelor parti. Fie ca este vorba despre afaceri sau dragoste, aranjamentul are ca scop avantajul reciproc, fara urma de egoism.

Așadar, darurile sunt si de o parte si de alta, fără pic de egoism…

TAUR

Runa etalata – Isa: Intr-o pozitie curenta din relatiile sau afacerile tale cu oamenii nu se anunta nicio problema specifica desi nu este inca nici succes.

Situatia nu necesita niciun fel de presiune, insa rezultatele nu sunt inca prezente ci amanate.

Chiar daca viata intelectuala nu este chiar la nivelul așteptărilor acum si unele activitati iti pot parea fara sens, fii rabdator, asta iti cere aceasta runa.

Nu uita ca semintele intai incoltesc si cresc in pamant, chiar dacă noi nu vedem rezultatul încă… Dar el există.

GEMENI

Runa etalata – KENAZ: Focul deseori simbolizeaza emotii intense si pasiuni. Totusi, ti se reaminteste prin aceasta runa faptul ca pasiunea, ca orice altceva, are doua fete.

Pasiunea excesiva poate duce la obsesii distructive, dar prin partea sa pozitiva poate duce la creativitate. O claritate de intentie in atitudinea ta este ceea ce ti se cere ca sa eviti sa cazi in partea sa negativa.

In zona relatiilor, runa Kano anunta o deschidere mutuala. Torta intelegerii este aprinsa din nou pentru amandoi si puterea creativa a acestui foc poate duce spre mari realizari.

RAC

Zodia Rac - Freepic
Zodia Rac – Freepic

Runa etalata – Othila: Daca cumva te temi de propria ta incompetenta sau de gandul ca ai putea face o greseala, incearca sa intelegi ca este mai bine sa inveti din greselile si sa capeti experienta in loc sa repeti greselile altora si apoi sa regreti.

Ce este bine pentru o persoana ce iti da un sfat poate sa nu fie bine pentru tine. Fii flexibil, asculta-te pe tine si nu te teme sa rupi reguli.

LEU

Runa etalata – PERTH: Runa germanica Perth semnifica initierea, treburile aflate in stare de taina si secret.

Atunci cand primesti aceasta runa, ti se transmite sa ai incredere in fortele puternice care dirijeaza planurile de existenta pentru ca acestea actioneaza sa aduca schimbari mari si modificari in viata ta.

Acestea sunt benefice si pot fi sub forma de castiguri subite sau relatii neasteptate care intra in viata ta cu un rol bine definit. Este timpul sa te ridici deasupra a ce este acum viata ta, să evoluezi.

FECIOARA

Runa etalata – Raido (inversata): Calatoriile pot fi deturnare, uneori, insa nu este neaparat ceva rau, chiar daca asa pare la prima vedere.

O modificare in cariera, ruperea unei relatii, esecul trebuie privite ca o modalitate de a evolua spiritual. Așadar, ia-le cum vin și adaptează-te.

BALANTA

Runa etalata – TEIWAZ. Semnificatie : RAZBOINICUL. Energia masculina si principiul activ sunt caracteristicile acestei rune, aducand drept rezultat o anxietate la bun sfarsit.

Teiwaz este runa curajului, dedicarii si increderii absolute in resursele cuiva. In situatii de relatii interpersonale sau de devotament pentru o cauza, aceasta runa sfatuieste la perseverenta, in acelasi timp reamintindu-ti ca rabdarea poate sa fie uneori o forma de perseverenta.

Priveste in tine si analizeaza adanc fundatiile vietii tale. Facand asta, ai putea ajunge si cultiva cele mai puternice si adanci resurse de care dispui.

SCORPION

Scorpion Puxabay

Runa etalata – WUNJO: Runa Wunjo este runa bucuriei.

Bucuria este o energie comuna si la indemana, insa, aici, runa fiind invers, ti se sugereaza ca este posibil ca singur sa iti tii bucuria la distanta, fiind intr-o stare de singuratate.

De ce alegi sa fii separat ? Da-ti voie sa simti bucuria. Totodata, aceasta runa este si simbolul zeilor si perfectiunii.

Mesajul runei intoarse este un semnal ca te poti simti separat de divinitate fapt ce este doar in mintea ta. Divinitatea e in tine, cu tine si in preajma ta. Deschide-ti portile ferecate si conecteaza-te cu ea.

SAGETATOR

Runa etalata – BERKANA, inversata. S-ar parea ca exista o interferenta in cresterea ta pe un anumit domeniu.

În cazul în care te simti descumpanit ca nu ai urma actiunea potrivita acum, relaxeaza-te. Vei avea ocazia sa actionezi din nou.

Examineaza-ti mai bine motivele pentru care vrei ce vrei. Iti pui ambitiile cumva inaintea nevoilor si binelui altora?

CAPRICORN

Runa etalata – EIWAZ (cu fata in jos). Trebuie sa gasesti timp sa te focusezi asupra sanatatii si sa iti incarci bateriile ca sa poti fi pregatit total pentru calatoria ce urmeaza.

Fii atent sa nu ai totala incredere in toti prietenii noi sau in colegi. Unii pot avea motivatii care nu sunt in cel mai mare interes al tau.

Oricum, paza buna trece primejdia rea si cu aceasta intelepciune vei putea rasuci situatiile in avantajul tau. Atenție mare, așadar!

VARSATOR

Runa etalata – Ehwaz: Aceasta runa te avertizeaza ca vrei sa mergi tot inainte intr-o situatie, dar ceva te opreste si te afli in stare de asteptare.

Poate ca vrei sa te duci intr-o calatorie sau vacanta. Te poti relaxa, confuzia nu ti se datoreaza si nu a venit sfarsitul lumii. Tot ce faci sau nu faci este corect si la timp.

Doar ca o parte din optiuni sunt acum excluse pentru tine. Sfatul este sa fii relaxat, nu fii descurajat daca lucrurile nu merg atat de repede precum ai dori.

PESTI

Runa etalata – Hagalaz: Hagalaz este runa perturbarii. Vremea este un aspect important al acestei rune, deci iti transmite sa te pregatesti cum se cuvine in fata furtunii, fulgerelor sau potopului.

Pot aparea influente perturbatoare. O a treia parte intervine. Runa reprezinta grindina si poate fi legata de unele furtuni cu grindina neasteptate sau chiar la un element ce perturba ceva din viata ta.

Cand apare Hagalaz, poate anunta o schimbare de directie totala pentru ca schimbarile fac parte din viata si dupa furtuna vine soarele, noteaza sfatulparintilor.ro.

Iar schimbările pot fi vești bune, noi începuturi… Așadar, bucurați-vă, dragi nativi!

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel