duminică, iunie 4, 2023

Deși toate țările impun sanțiuni puternice asupra Rusiei, una dintre acestea ar putea avea foarte mult de suferit. Rusia a promis că va scoate la iveală secretele acestei țări dacă sancțiunile nu se vor opri.

Deși Rusia ar putea să afecteze Italia din cauza furnizării de energie, se pare că există un secret și mai mare pe care Rusia promite să îl dezvăluie dacă sancțiunile nu se opresc aici.

Te-ar mai interesa: O lingură luată zilnic din acest produs poate redu...

Rusia ar putea dezvălui o înțelegere secretă cu Italia, care a facilitat producerea de vaccin anti-COVID Sputnik și, de asemenea, care a implicat un schimb de informații sensibile despre pacienți.

Rusia a amenințat Italia

La sfârșitul acestei săptămâni, Aleksei Paramonov, un oficial de rang înalt din Ministerul de Externe al lui Putin, l-a acuzat pe ministrul italian al apărării, Lorenzo Guerini, că este un șoim antirus, după care a amenințat că dacă Roma va insista în aplicarea de noi sancțiuni în relația cu Rusia, vor exista consecințe ireversibile în relațiile diplomatice dintre cele două țări. Date fiind relațiile economice ale unor giganți italieni de energie cu Rusia, aceasta ar fi fost direcția în care ar fi căutat posibile ţinte ale amenințărilor, comunică RRA.

Te-ar mai interesa: Avertismentul Lidei Fecioru: „Aşa aduci ghinionul ...

Totuși, există o altă teorie

Rusia a ameninţat Italia, anunţând consecinţe ireversibile dacă va continua să înăsprească sancțiunile împotriva Moscovei, un anunț care deschide multiple scenarii. Autoritățile din Rusia au reproşat Guvernului de la Roma ajutorul acordat de Kremlin în prima parte a stării de urgență provocată de pandemia de coronavirus, ceea ce deschide o ipoteză interesantă.

Ruşii au în mâini arme care, fără să se ajungă la victime, sunt capabile să provoace pagube substanțiale în peninsulă. Aceasta este cea mai plauzibilă ipoteză pentru a explica ce se află în spatele amenințării Rusiei la adresa Italiei.

Te-ar mai interesa: Medicii trag un semnal de alarmă! Otrava care îți ...

Iar aceste arme alternative, aproape că le-am putea numi arme improprii, ca să ne amintim de un alt conflict al epocii contemporane, au legătură cu COVID-19.

Este vorba despre un acord secret între Roma și Moscova pentru producerea Sputnik, vaccinul împotriva coronavirusului, puternic sponsorizat de guvernul italian, condus de premierul de atunci, Giuseppe Conte.

Acordul include un schimb de dosare cu date medicale ale pacienților afectați de viruși şi acorduri comerciale pentru medicamente și echipamente. Pe scurt, amenințarea, nu foarte subtilă, a Rusiei, a fost următoarea: ori Italia nu mai stă în calea operațiunii noastre militare din Ucraina, ori povestim totul lumii întregi.

Te-ar mai interesa: Horoscop rune 5-11 iunie 2023, cu Mihai Voropchiev...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private