Sari la conținut

S-a aflat! Care este ”cocktailul” special de medicamente pentru RĂCEALĂ și GRIPĂ! Dr. Cezar a divulgat rețeta

Sursă FOTO: WOWBIZ

Dr. Cezar: N-am mai răcit, n-am mai avut gripă de vreo 7-8 ani… REȚETĂ pentru gripă: „E relativ simplă”. Tratamentul este un cocktail special de medicamente.

S-a aflat! Care este ”cocktailul” special de medicamente pentru RĂCEALĂ și GRIPĂ! Dr. Cezar a divulgat rețeta: „N-am mai răcit, n-am mai avut gripă de vreo 7-8 ani, de când am descoperit o rețetă relativ simplă…”

În urmă cu aproximativ 10 ani, când dr. Cezar lucra în spital, răcea de patru, cinci ori pe an. Stătea bolnav zece zile, până când a aflat că „o răceală poate să dureze mai puțin de o zi, maxim două zile dacă am fost atenți în prima zi”.

Când simți că te ia răceala, nu aștepta, LOVEȘT-O!”

„La primele simptome, când simți că te-a luat puțin răgușeala, că s-a umflat puțin gâtul, că începi să strănuți, că ai o stare de moleșeală, de oboseală, când simți că te ia, nu aștepta, LOVEȘT-O!”

Atunci e momentul în care virusul începe să se multiplice și atunci trebuie să-i oferi organismului resursele de care are nevoie”, spune dr. Cezar.

Care sunt acele resurse de care organismul are nevoie când se instalează o viroză?

„Vitamina C.

În doze foarte mari, 500 de MG sau 1000 de MG din 3 în 3 ore. Se poate ajunge până la 3000-1000 MG/zi. De 10 ori câte un miligram pe zi, dacă a-ți întârziat puțin și v-a lovit răceala foarte tare și dacă o tolerați din punct de vedere digestiv.

Au fost momente când am întârziat și m-a lovit foarte tare și am fost nevoit să iau până la 8-10 grame de Vitamina C, în acea zi și a doua zi eram FRESH”,mai spune celebrul medic.

Medicul vine cu o atenționare: „Vitamina C NU se ia zilnic, pe termen lung. Scade imunitatea”.

În răceală, la primele simptome, copiii trebuie să ia 500 de MG/ și adulții câte 1000 de MG, la trei, patru ore, dar vă recomand să faceți tot posibilul să luați Vitamina C de proveniență naturală, potrivit specialistului.

Vitamina D. „Este imunomodelator și avem nevoie să fie în sânge la un nivel de 50 NG/ML. Ce înseamnă? potrivit medicului cardiolog, faceți analizele și luați o asemenea doză încât să ajungeți la aproximativ 50”.

Ce doze sunt necesare?

„Oamenii sunt diferiți, dozele sunt diferite. În general, în răceală, dacă nu ai apucat să-ți faci analizele, nu știi câtă Vitamina D ai nevoie, recomand cam 10.000 UI-20 000 UI, mai ales pentru cei care au boli autoimune, timp de două-trei zile. În ziua când începe răceala să te ia, poți să iei 10.000 UI, până la 20.000 UI, în funcție de cât de mare e răceala…”

Magneziu. 500 de MG de 2 ori pe zi, dimineața și seara.

Zinc. 25 de MG de 2 ori pe zi.

Potasiu. Clorură de potasiu, avem nevoie pentru construcția anticorpilor. Deci: Clorură de potasiu sau Citrat de potasiu 1000/2000 MG pe zi și alimente mai bogate în potasiu.

Quercitină. „500 de MG pe zi. Această substanță se găsește în ceapă și usturoi, cătină, ghimbir, miere de albine, singurul aliment care nu se strică”.

Medicul spune că odihna este neceară în astfel de momente: „Nu uitați de gargară de apă cu sare, mai ales la început. Acestea sun, ceea ce se poate face rapid ca să nu va ia răceala. Dacă v-a luat, același regim, dar în doze mai mari”, conchide medicul pe un cont de socializare.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel