sâmbătă, mai 28, 2022

S-a aflat motivul pentru care Elton John a fost nevoit să-și anuleze concertele. „Fanii ar trebui să-și păstreze biletele”.

American Airlines Center din Dallas a anunțat marți după-amiază că cele două concerte ale lui Elton John au fost amânate, deoarece cântărețul a fost recent testat pozitiv pentru coronavirus.

În ciuda faptului că celebrul cântăreț este complet vaccinat și imunizat cu doza a treia, s-a infectat cu virusul SARS-CoV-2. Din fericire, acesta se confruntă cu simptome ușoare, se mai arată în comunicat.

Te-ar mai interesa: Persoanele care vor refuza să își facă aceste anal...

Spectacolele au fost programate pentru marți și miercuri, 25 și 26 ianuarie. Concertul este de așteptat să fie reprogramat pentru o dată ulterioară.

S-a aflat motivul pentru care Elton John a fost nevoit să-și anuleze concertele. „Fanii ar trebui să-și păstreze biletele”

Următorul mesaj a fost distribuit fanilor:

„Cu mare regret anunț faptul că datele turneului Farewell Yellow Brick Road din Dallas, stabilite pentru marți, 25 ianuarie și miercuri, 26 ianuarie, trebuie amânate, deoarece Elton a fost recent testat pozitiv pentru Covid.

Din fericire, Elton este complet vaccinat și în plus are doza a treia și se confruntă doar cu simptome ușoare.

Fanii ar trebui să-și păstreze biletele. Elton și turneul Farewell Yellow Brick Road așteaptă cu nerăbdare să revină pe scenă în curând.”

Te-ar mai interesa: Drept de viața sau de moarte! Un bărbat și-a deter...

Turul nord-american Farewell Yellow Brick Road, reprogramat din 2020, a început pe 19 ianuarie la New Orleans și era programat să facă opriri la Houston, Chicago, Detroit, Toronto, New York și Miami.

Elron John a spus anterior că amână întâlnirile europene din turneul său mondial până în 2023, pentru a putea fi operat la șold, potrivit nytimes.com.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private