vineri, mai 27, 2022

Sa aflat! Sportiva de aur a României, multiplă campioană olimpică, mondială și europeană, Sandra Izbașa este una dintre sportivii de performanță care în ciuda unei accidentari grave au găsit puterea să lupte și să urce din nou pe podium.

La vârsta de 24 de ani sa retras din competiții și a devenit antrenor la Clubul sportiv al Armatei Steaua, fiind și cea mai tânără sportivă care a primit gradul de locotenent, în prezent având titulatura de căpitan.

Te-ar mai interesa: Schizofrenia: 3 mituri comune distruse!...

Sacrificiul pe care a făcut-o Sandra Izbașa: „Era normal ca și corpul meu să cedeze. M-am hrănit doar cu apă””

În urma interviului maraton difuzat în această duminică, de la ora 22.15, la Kanal D , telespectatorii sau vor cunoaște în profunzime pe una dintre gimnnastele care se îngrijesc de numele României pe cele mai înalte culmi ale succesului.

antrenamentul cardio
Sursa: Unsplash

„Era normal ca și corpul meu să cedeze la un moment dat… m-am hrănit doar cu apă în ultimele zile…”, este unul dintre răspunsurile acordate de Sandra Izbașa , făcând referire la sacrificiile pe care ai nevoie să îndure pentru performanță. în sport.

Stana Izbașa, bătută de antrenori?

Duminică, 30 ianuarie, multipla campioană olimpică Sandra Izbașa va răspunde celor mai incomode întrebări ale jurnalistei Denise Rifai”, emisiune difuzată de ora 22.15, la Kanal D!

Te-ar mai interesa: Nu poți pierde grăsimea de pe burtă? Atenție la ac...

„Cum este să fii una dintre cele mai mari gimnaste ale lumii?”, „Te-a ajutat frumusețea?”, „De ce nu există prietenie între gimnaste?”, „Ești încrezută?”, „Ai fost bătută de antrenori?” , „Te-a trădat corpul?”, „Ai renunțat vreodată prea ușor?”, „De ce a dispărut aurul din gimnastica românească?” sunt doar câteva dintre întrebările adresate Sandrei Izbașa în ediția de duminica a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Te-ar mai interesa: Pepenele roșu: Beneficii și curiozități surprinzăt...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private